Aktywne Wpisy

njay +157
#kupujcopolskie
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:
Dzisiaj pragnę odkryć z wami, które soki są produkowane przez polskich producentów, a które przez zagranicznych.
Zachęcam do kupowania polskich produktów, wspierajmy naszą gospodarkę na skalę swoich możliwości, czyli w zakupach codziennych!
Polskie marki:

magdalena-gaska +74
Nauczyłam dziecko szczekać na psy jak te na niego szczekają żeby się nie bał kundli, tak wiem głupie ale działa xd ostatnio jakaś właścicielka kundla się spłakała, że dziecko jej psa denerwuje
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze
Ja uważam, że skoro kundel może mi szczekać na dziecko to dziecko też może szczekac.
Kto ma rację?
#psiarze

"Najciekawsze historie związane z Uberem". I przypomniała mi się moja historia, nie wiem tylko czy się nadaje.
Zamówiłem Ubera w centrum Warszawy, ustawiłem destynację na Okęcie. Podjeżdża Skoda, wsiadam, ruszamy. Jakaś gadka, standard. Przejeżdżamy koło Dworca Centralnego i nagle kierowca pyta: - Nie obraziłby się Pan jakbyśmy zjechali na 3 minuty dosłownie? - Nie spokojnie, nigdzie mi się nie śpieszy - odpowiadam. Kierowca zjeżdża, staje na awaryjnych, biegnie do bagażnika i następnie w kierunku dworca z papierem toaletowym w ręce. Wraca faktycznie po 3 minutach i mówi - Dobrze, że Toi Toie były otwarte. Od rana mam straszny rozstrój żołądka. Mam nadzieję, że się Pan nie gniewa, że stanęliśmy. - A co mam się gniewać - odpowiadam - lepiej tak, niż w trasie.
Taka jest oto moja "najciekawsza historia związana z Uberem". Nie wiem czy im podsyłać.
#heheszki #truestory #uber