Wiecie co? Ta dupa Krychowiaka, to wcale nie jest taka piękna na jaką ją kreują. Typowa, doinwestowana lola z trochę posągową twarzą. Spokojnie chłopaczyna mógł sobie wybrać o wiele ładniejszą, chociażby spośród naszych lokalnych szmulek koczujących pod stadionami i polujących na grajków. #mecz #oswiadczeniezdupy #pilkanozna
@Ekspert_z_NASA: pewnie że mógł znaleźć ładniejszą. Przecież życiowa partnerka później żona powinna być głównie ładna, inne cechy się nie liczą. Więc skoro z tą jest szczęśliwy i im dobrze razem, powinien se ładniejszą znaleźć.
@Inboxie: Ej no. Myślisz, że każdy siedzi w piwni tak jak ty? Ja tu jestem, żeby sobie pogadać, kiedy akurat nie mam nic ciekawszego do roboty i szykuję się do spania popijając herbę. Gwoli ścisłości, ruchałem już przepiękne kobietki i nie musiałem rozwijać do tego talentu piłkarskiego. Nawet ładne i mądre się zdarzały.
Spokojnie chłopaczyna mógł sobie wybrać o wiele ładniejszą, chociażby spośród naszych lokalnych szmulek koczujących pod stadionami i polujących na grajków.
#mecz #oswiadczeniezdupy #pilkanozna