Aktywne Wpisy
Metylo +129
Chłopi pańszczyźniani 2.0
#nieruchomosci
#nieruchomosci
awe333 +50
Pewnie niewielu z Was słyszało, ale WIELKI POLSKI STARTAPER (typek od Fotki.pl) 3 lata temu "rzucił wyzwanie InPostowi". Furgonetka box miała zawładnąć polskim rynkiem. Jak widać ludzie planują...a życie weryfikuje.
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Takiego kloca właśnie spotkałem w podwarszawskim powsinie. Uszkodzony grat stoi oparty o cmentarz, fajne macie tam procedury Panie Agnieszczak. Swoją drogą, w------i go 200 metrów od inpostowego paczkomatu...
#furgontetka #furgonetkabox #biznes #inpost
Dla mnie to najlepszy "daily driver", biorąc pod uwagę styl, możliwości silnika, brzmienie, wygląd oraz wygodę i praktyczność wnętrza.
Idealna harmonia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
On coś dużo BEEEE mówi, może jest baranem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zaybatzu: no nic nie zrobisz, ale wybierając egzemplarz ogólnie mniej awaryjnego modelu minimalizujesz ryzyko, bo jednak mniej prawdopodobne jest wybranie gniota wśród niezawodnych niż wśród chimerycznych, nie? ;)
Całkiem możliwe. Albo się przejęzyczył - dlatego go poprawiłem ;)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Ghibli i obecne Quattroporte są dla mnie paskudne z zewnątrz, także odpadają ;)
Mnie akurat te nowe się podobają, a te
To jest w sumie auto rozmiarów Klasy S czy Serii 7, a te jeżdżą po miastach (może niekoniecznie po wąskich alejkach w Krakowie czy Toruniu), także to by mnie nie martwiło.
Na Januszy jest sposób. Na auta można założyć bezbarwną folię ochronną, która sprawdza się całkiem nieźle (wrzucę ci tu filmik Shmee150, który rysuje po takiej