Aktywne Wpisy
amozetoostatniraz +625
Byliśmy u weterynarza, bo nie chciał jeść i był osowiały. Badania zrobione, wyniki książkowe. Weterynarz postawił diagnozę: zakochanie, bo w sąsiedztwie pojawiło się nowe suuczysko. Razem 350 złotych.
#zwierzaczki #psy #weterynaria
#zwierzaczki #psy #weterynaria
źródło: temp_file7830463478683281201
Pobierz
MathLord +90
Dla wszystkich, którzy uważają że nie powinniśmy pomagać Ukrainie:
#ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji
#ukraina #konfederacja #bekazkonfederacji
źródło: Hilter
Pobierz

tl;dr
Czy jest możliwość legalnie ściągnąć obraz windowsa skoro straciłem pliki instalacyjne z dysku?
Mam pytanie. Zbieram się do formata a tak trochę cannot into komputery.
Laptop to HP ProBook 4540s, obecnie mam system win7 Home Premium 64b. I taki kupiłem z drugiej ręki, jednak poprzedni właściciel chyba usunął partycje systemową. Jest jedna ukryta która ma ~100 MB.
Niestety obrazu ze strony microsoft nie ściągnę bo ukazuje się komunikat że system jest preinstalowany i żeby kontaktować się z producentem.
Pytanie brzmi czy gdybym ściągnął obraz ze strony basewin.pl i zainstalował tę samą wersję, miałbym aktualizacje i wszystko byłoby legalne?
źródło: comment_sJGeG0aDIRx1ypMkjeXq8UO3a1DMtIDX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@zielonymariuszek: Ale głupoty...
@zielonymariuszek: Ponieważ w BIOSie nie masz zapisanych takich informacji. Dlatego. Może być co najwyżej numer seryjny maszyny.
http://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/2012/11/windows-8-klucz-produkty-zaszyty-w-bios-ie-ulatwienie-czy-utrudnienie.aspx
Dziękuje wszystkim za pomoc. (ʘ‿ʘ)
@webdruid
System zainstalowany z basewin, wszystko działa. Był problem ze sterownikami ale aktualizacje są, wszystko git więc jeszcze raz dziękuję :)