Aktywne Wpisy

Scoyatelle +163
Ceny antyperspirantów, to jakaś kpina z konsumentów. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Rok temu kupowałem ten badziew za mniej niż dyszkę. Od jakiegoś czasu co miesiąc podwyżka o zetę. To samo z fafkulcem L'Oréal, który był po 8 polskich nowych, a zaraz będzie po dwie dychy.
To możliwe, żeby cena produkcji i dystrybucji jednej puchy skoczyła w rok o ponad 7 zł? Z #perfumy też tak jest? Przecież to
Absurd_69_ +39
Niedawno zerwałem z dziewczyna, z którą byłem ~6 lat. Nie układało mi się z nią w łóżku (mniejsze libido ode mnie, ona w sumie mogłaby w ogóle nic nie robić), czułem brak wsparcia, nieustanne narzekanie. Robiło się gorąco, bo mieliśmy wspólnie zamieszkać, ale ja miałem coraz większe wątpliwości. Wszystkie moje uwagi, odczucia zbywała mówiąc, że wymyślam i w sumie to, że według mnie ona wszystko robi źle.
No i cóż, stało się.
No i cóż, stało się.

Co mogę z tym zrobić ? Nowa maska ? #pomoc #motoryzacja #biedaumyslowa #patologiazewsi
@Erystykk: Słuchaj, samochody po czołowym zderzeniu nasi mistrzowie robią i wyglądają jak nówki, a ty się taką "pierdołą" przejmujesz. Rzecz naprawdę do zrobienia, a nowa maska... No coś ty, to się nie opłaca.
@defoxe: czasem się opłaca, nie wiem co to za auto (vectra b?), to maska na szrocie w kolorze może być tańsza od malowania, a przykrecienie to kwadrans.
@BajerOp: Ty żeś widział maski na szrocie? ;-) Założę się, że ta jest w lepszym stanie niż te ze szrotu.
@sailor_73: weź nie trolluj ( ͡° ͜ʖ ͡°). Przecież na tabliczce znamionowej jest kolor i każda mieszalnia go dorobi idealnie.
A używając blendera wystarczy pomalować tylko kawałeczek...
@Kristofer93: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dostałem raka, siostro, wieźcie na onkologię...
@BajerOp: Jednak przyznasz, że znakomita większość jest "do robienia". Powodzenia trafić dobrą i w danym kolorze.
@defoxe: fe jak bdżydko do mnie piszesz :), i nie wprowadzaj w błąd kolegę bo musi zrobić jak pisałem :)
@karma-zyn: Mi też ciągle parkują na bramie ale jakoś nie rysuje nikomu auta, wiem że jest to nie do pomyślenia dla takiego zawistnego polaczka jak ty, ale jednak.