Wpis z mikrobloga

@Erystykk nie chce się mądrzyć, ale droższy samochód się garażuję lub parking strzeżony / monitoring . miał byś ślad w postaci nagrania itp. lub spokój bo w garażu (ptaki nie srają , dres nie przerysuje, sąsiad nie obetrze cofając, nie kurzy się ,miejsca nie zajmą)

zawsze nie mogę tego pojąć jak wzdłuż drogi stoi łańcuszek wozów wartych 3x mój , 5x mój .... osrane, zakurzone , ryzyko obtarcia 10x takie jak ja
@Erystykk a jak jeździłem merolem starym 190D 1991 to miałem : 1 . gwiazdę urwaną 2.przebitą nożem oponę - a stał na parkingu przy prokuraturze - nie przeszkadzało to recydywie i dresiarstwu uszkodzić
@adirys: ty nie drapiesz ale ja drapię i jeszcze jestem zawistnym polaczkiem, bo piszę że ktoś mu zadrapał za #!$%@? parkowanie albo inne #!$%@? - #!$%@? logikę piętnuj zawistnych polaczków!
@Erystykk: możesz zgłosić na Policję, ale jak nie ma monitoringu, to #!$%@? zrobisz. Malowanie elementu, to 350zł. Nowa maska spoko, jak znajdziesz ten sam odcień i taniej z przełożeniem.
a stał na parkingu przy prokuraturze - nie przeszkadzało to recydywie i dresiarstwu uszkodzić

@snwptest: I ty się dziwisz, że dresiarstwo uszkodziło ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

O 18 przyjadą na oględziny auta.

@Erystykk: No i co tam?
@defoxe 5 innych aut porysowanych jak moich. Zawiadomienie zgłoszone. Inne osoby też to zgłosiły. Czekam na monitoring jeszcze, może będzie materiał dowodowy.