Aktywne Wpisy
spirityfree +137
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko

Wszyscy wiemy, że #bonzo ma nie po kolei pod deklem, ma straszne parcie na szkło, potrzebę bycia zauważonym i wywyższenia się nad innych ("Awizisie widzowie, to że nie robię fanpedża to kara dla Was, ale sami jesteście sobiu winny"), ale to co odjaniepawla #bareronzokurarami to jest jakiś k***a dramat:
- Teoretycznie zdrowy psychicznie (raczej nieprzebadany) koleś nagrywa filmiki w masce, w których "parodiuje tigera". Częstotliwość gniotów wypuszczanych przez Barerona jest porównywalna z częstotliwością gniotów Tigera.
- Zamawianie dziwek, pizzy, gruzu na meneralną - zagrywki na poziomie debila z gimnazjum, ale bawią 28-latka z Sosnowca.
- Zakładanie zielonek na wypoku, po to żeby rzucić złotą myślą tego typu "Zgłosiłem Tigera na policję", "Hotel Fokus w Uci został powiadomiony o menelach" albo rozpowszechnić jakieś informacje (prawdopodobnie nieprawdziwe) o użytnikach, którzy dosyć często udzielają się pod tagiem (RzecznikWykopu; czarwony-kapturek, nie wołam, bo po co). Najlepsze, że gościu zakłada nowe zielonki z uporem Gruszki1992, tylko trwa to już od jakiegoś listopada xD
Nie wiem jak prawdziwe są informacje o siostrze Barerona, ale serio, wygląda to na początkujące zaburzenia maniakalne. Największym celem "normalnego" gościa jest dopierdzielenie życiowemu bezrobotnemu przegrywowi z zezowatą żoną, walącemu codziennie Harnasie - chapeau bas.
Bareron, skonsultuj się z lekarzem zanim będzie za późno i idź na siłownię, bo wyglądasz niemiło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bonzo #uszatylump #klejnotmopsu
Komentarz usunięty przez moderatora
@mik_kuz_ni: #zawszesmieszy XD