Aktywne Wpisy

nieodgadniona +64
Kupiłam dziś na olx 10 książek za 42zł z przesyłką do paczkomatu. Cieszę się z tego i nie mogę się doczekać, jak one przyjdą i będę mogła sobie je położyć na półkę moją z książkami i czytać!!
Wytłumaczy mi ktoś czemu auta dopuszczone do ruchu publicznego nie mają ograniczników prędkości do 170-180 bo tyle maks potrzeba na jakis manewr na autostradzie? Czemu fury moga z---------c 300, skoro w tym kraju masz max 140 ? I zazwyczaj jakiś banan w m5 kończy życie rodziny spychając ich z drogi etc. #motoryzacja #samochody

@starface: To jest zdanie w punkt. Cała retoryka PiS postulująca zniszczenie dziedzictwa III RP, ostatnich 25 lat, młodej polskiej demokracji, od TK przez stadniny koni po korpus generalski, jest niczym innym jak właśnie działaniem antypaństwowym - można wręcz powiedzieć, że antypolskim.
Jest to o tyle przerażające, że alternatywą dla praworządnej, demokratycznej, kapitalistycznej i europejskiej
@Pliskin: Podobnie jak wyborcy PO/Nowoczesnej. Na tą chwilę nikt z tych bandy zidiociałych kretynów nie nadaje się do pełnienia władzy w Polsce. Problem z jakim się borykamy jest taki, że wszyscy bardzo dobrze wiemy komu tą władzę należałoby zabrać, ale nie mamy zielonego pojęcia, komu ją przekazać.
@schwanz: Nie jestem fanem PO. Natomiast zdecydowanie bardziej wolałem Siemoniaka niż Macierewicza czy Sikorskiego zamiast Waszczykowskiego.Osobiście nie widzę absolutnie żadnych plusów rządów obecnej partii.