Aktywne Wpisy

Mezomorfix +144
Ucz się synek ucz.
Miej dobre oceny, zostań inżynierem, będziesz chodził w garniturze do pracy to zobaczysz ile dziewczyn będzie za tobą się uganiać.
Każda dziewczyna chciała by mieć takiego dobrego, wykształconego i mądrego chłopaka.
Panny się będą kolejkami do ciebie ustawiać jak im opowiesz co się uczyłeś na tej politechnice.
Ale synek najpierw NAUKA a później przyjemności!
Na dziewczyny i imprezy jeszcze masz czas! Ty masz się uczyć a nie łazić
Miej dobre oceny, zostań inżynierem, będziesz chodził w garniturze do pracy to zobaczysz ile dziewczyn będzie za tobą się uganiać.
Każda dziewczyna chciała by mieć takiego dobrego, wykształconego i mądrego chłopaka.
Panny się będą kolejkami do ciebie ustawiać jak im opowiesz co się uczyłeś na tej politechnice.
Ale synek najpierw NAUKA a później przyjemności!
Na dziewczyny i imprezy jeszcze masz czas! Ty masz się uczyć a nie łazić

krystiano_ps3 +38
Taka jedna loszka w kołchozie często do mnie zagaduje i zawsze sie do mnie usmiecha, jak mnie widzi. nie wiem co o tym myśleć
#przegryw
#przegryw

Zwykle śmieje się z niektórych, że pytają przez anonimowe którędy do apteki i jak poprosić o prezerwatywy w sklepie.
Ale teraz i ja mam dylemat.
Spotykałem się z jedną dziewczyną taka 6,5/10 duży cyc, hiszpan i te sprawy.
Łączył nas tylko i wyłącznie seks.
W zeszłym roku w październiku zapytała się czy nie przyszedłbym na zastępstwo jej brata, który akurat miał jechać do szpitala na dwa tygodnie i potem chorobowe dodatkowo dwa tygodnie a było sporo zamówień.
Zgodziłem się bo i tak siedziałem w domu (praca w domu) i miałem czas wolny. I pracowałem na jednej z maszyn cnc, o dziwo podłapałem szybko podstawy i cały ten boss zakładu był tak podjarany, że od razu dostałem stawkę operatora, mało tego, dostałem więcej jak jej brat bo nie było problemu aby wsadzić mnie na inną maszynę. I stanowisko jej brata było zagrożone bo dostałem propozycję dłuższej współpracy ponieważ robiłem mniej błędów a maszyna pracowała na 100% wydajności, nawet miałem czas aby srać 2 razy na zmianie.
Jej się zapaliła czerwona lampka więc CELOWO mówiła, aby się nie spieszyć, bo jutro nie będzie co robić itp. Więc robiłem wolniej, ona miała czas aby odpisać na sms czy tam messengerze itp. No a potem się dowiedziałem, że moja produktywność spadła ze 100% na 50% i towar wychodził wadliwy. Zobaczyłem, że kiedy byłem na sraniu to ona dosiadała maszyny i wycinała wadliwe elementy, które wykraczały po za szablon i pakowała wszystko do wysyłki. Po dwóch tygodniach wracały reklamacje.
Niechcący podsłuchałem rozmowę w biurze i usłyszałem, że ona mnie #!$%@?, że nie pojmuje maszyny, że ona mi wciąż pomaga no i że do kibla chodzę częściej jak pracuje. Wtedy jej to wygarnąłem ale ona się do niczego nie przyznała co trochę ja zawiniłem bo mogłem wejść do biura i otwarcie powiedzieć co usłyszałem jednak myślałem, że ona sama mi się przyzna. Popracowałem jeszcze dwa dni i boss zakładu podziękował za współpracę. W sumie robiłem tam cały miesiąc.
I co Wy byście zrobili? Czy mimo wszystko, że wasza najlepsza przyjaciółka od kilkunastu lat, z którą spędziliście świetne chwile nie tylko w łóżku nagle okazuje się zdrajczynią, typowym etatowcem produkcyjnym broniącym koryta, to czy utrzymywalibyście znajomość łóżkową?
Z jednej strony brakuje mi jej słodkiej cipki, pięknych cycuszków i tych nieprzespanych nocy bo potrafiła obudzić się o 2:00 i ciągnąć pałę na śpiocha. A z drugiej strony odrzuca mnie fakt, że była zdolna składać na mnie fałszywe zeznania abym tylko nie został w tym zakładzie. Z jednej strony nie miałem tam zamiaru pracować dłużej jak do końca zimy ale wyszło z niej prawdziwe oblicze a z drugiej chciałem sobie kupić nowy rower za dodatkowe nieopodatkowane pieniądze.
#seks #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow
S_W
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Czy chcielibyście się dalej spotykać z tą kobietą?
@AnonimoweMirkoWyznania: o jezu znam te historie....
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jak ciągnie na śpiocha o 2 w nocy, to nawet jakby mnie sprzedała na straży miejskiej, że parkuje na pasie zieleni, to bym z niej nie zrezygonował! :)