Aktywne Wpisy

jamestown +20
#raportzpanstwasrodka Ostatnio Khmerska fuszerka wyprowadzała Klapka z równowagi, co nie przeszkodziło mu wziąć najtańszego fachowca do położenia cegieł i w dzisiejszym gniocie chwalił postępy w budowie.
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
Ja specjalistą budowlanym nie jestem, ale nawet na chłopski rozum patrząc na to widać, że chyba coś jest nie tak z tymi łukami.
Jest tutaj jakiś ekspert, który powie czy to jebnie czy "myli się pan"?
z chatagpt:
Wykonanie łuku z cegły to jedno
źródło: new angkor wat
Pobierz
Jagoo +14
Łódź summer festiwal, nie wiem ile ludzi przyszło, ale godzinę temu przestali wpuszczać ludzi xd
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
#lodz #lodzsummerfestival #imprezy
źródło: temp_file633976299755869937
Pobierz

A, a, a, a, Atari PC. Ktoś chętny na nocne kodzenie w Basic-u? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_oDrjxDejLaZl6ENOH29fIKdhL4D0cMmr.jpg
Pobierz@Mirazh:
Ale tak wyszło że kupiłem starego thinkpada to mi i texworks uciagnie i bedzie komunikacja i może muzyke przy pisaniu uciagnie. a z wykopem sobie nie poradzi
PC/XT z 512 (!) kB RAM zapinałem do internetu poprzez rs232, głównie do śmieszkowania na IRCu i odzyskiwania danych z dysków MFM (tu musiałem dołożyć do 640kB żeby robić sprawnie kopię 1:1 dysku)
Żeby było śmieszniej, na samym początku nie miałem dostępu do dyskietek 360kB 5,25 cala, ale na dysku był debug.com i w nim napisałem na szybko program do transferu plików na wzór xmodem
Kiedyś według legend takie cudo robiło za serwer sieciowy na FreeBSD (w tedy to było max 2Mb) ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)