Wpis z mikrobloga

@LordOfTheBananas: po prześledzeniu tego konfliktu oraz tego co ma do powiedzenia Pewdiepie doszedłem do wniosku, że media wykorzystają każdą okazję żeby zdyskredytować twórczość internetową. To dlatego, że nad nią nie ma kontroli. Dosłownie pierwszy lepszy Janusz może sobie założyć kanał i jeśli to się spodoba widzom, to publiczność jest jego. Jakaś tam cenzura na jutubie obowiązuje, ale nie jest aż tak restrykcyjna jakby sobie tego życzyli "dziennikarscy" magnaci. Dlatego będą atakować
Nie jestem pewien, ale on jeszcze zamówił filmik w którym gość udający Jesusa mówi że Hitler nie zrobił nic złego :D, być może to plotka:

@baladur: to powinni wieszac psy na jezusie i tych typkach co pisza gowno na transparentach.

Ale co? No przeciez to by sie nie sprzedalo, bo ludzie maja w dupie pseudojezusa i jakis typkow z trzeciego swiata. ALE TO GWIAZDA JUTUBU TO ZLECILA JAK TO ANTYCHRYST.

Media
@baladur: staram sie nie ogladac calej tej masci jutuberow, bo dla mnie wiekszosc z nich istnieje, bo istnieje, jest popularna, bo jest popularna - cos jak frytka z big brothera i wielu "celebrytow". Jednak w linku, ktory podales od razu pada slowo klucz "fake news". I to jest sedno problemu. Nie ukrywam, nie chce mi sie sluchac tego goscia przez 30 min, ale "fake news" padlo od razu na poczatku i
DeafSilence - @baladur: staram sie nie ogladac calej tej masci jutuberow, bo dla mnie...
@LordOfTheBananas: Jakieś TL;DR/DW o co dokładnie chodzi? Słyszałem o tym, że jest rasistą i widziałem artykuły, ale była to głównie jakaś ściana lewackiego #!$%@? bez szczegółów. Z tego co się orientuję to PewDiePie jest szwedzkim lewakiem, węc serio te zarzuty są zaskakujące, ciekawe w jaki sposób mu się noga powinęła, że jest ofiarą takich ataków.
@LordOfTheBananas: A może to sprytny sposób nakręcenia reklamy dla PewDiePie w jakiś sposób? Po mediach już wszystkiego spodziewam się. Nie ukrywajmy jednak jednej rzeczy, ludzie z mediów mogą wypuszczać takie bzdury wiedząc jaką reakcję to spowoduje. Czyli pod przykrywką "hejtu" nakręcają reklamę. Nie wiem, to moje przypuszczenia. No chyba, że serio są to AŻ tacy debile.
A może to sprytny sposób nakręcenia reklamy dla PewDiePie w jakiś sposób? Po mediach już wszystkiego spodziewam się. Nie ukrywajmy jednak jednej rzeczy, ludzie z mediów mogą wypuszczać takie bzdury wiedząc jaką reakcję to spowoduje. Czyli pod przykrywką "hejtu" nakręcają reklamę. Nie wiem, to moje przypuszczenia. No chyba, że serio są to AŻ tacy debile.

@orlando74: wydaje mi sie, ze masz racje. Powiedzenie "nie wazne jak mowia, wazne, ze mowia" nie