Aktywne Wpisy
heksengerg +49
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
#4konserwy #neuropa #bekazlewactwa
@SScherzo: Nie widziałem tylu postów oburzenia neuropy jak antifa demolowała miasto podczas inauguracji Trump'a. Widzę za to, oburzenie 4konserw na to co się działo w lokalu 'Chmura'. Nikomu nie jest na rękę, aby mieć Sebixów po swojej stronie i chyba każdy wziąłby się za nich ostro(oprócz paru
Czemu mam uwierzyć, że u Nas będzie lepiej jak antifa będzie mocniejsza, lub będzie więcej imigrantów?
Ruchy narodowe też ewoluują, hasła 'Make Europe Great Again' są myślach wielu Europejczyków. Ja jestem dumnym europejczykiem i jestem
"Czemu mam uwierzyć, że u Nas będzie lepiej jak antifa będzie mocniejsza, lub będzie więcej imigrantów?"
Jest to naturalne o tym o czym mówisz, dalej nie wiem czemu nie miałbym patrzeć na kraje zachodnie, które są dla Polski "wzorem". To jest taktyka wyciągniętego palca. Lewica na zachodzie wzięła całą rękę, dlatego warto patrzeć na ich ręce.