Aktywne Wpisy
miscellanous +408
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Po jakim czasie od oficjalnego chodzenia ze sobą, przespaliście się ze sobą?
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
U mnie właśnie mija 2gi miesiąc, pytałem o to czemu nie chce, mówiła że nie jest gotowa i musi iść do ginekologa po antykoncepcję, wi między czasie często u siebie nocowaliśmy wliczając w to różne erotyczne akty, czy to całowanie czy to zabawa jej piersiami, ale zawsze jak mi ręka schodziła na dół to mówiła, żebym tego nie robił. No
Nadal go kocham. Minęło od rozstania pare miesięcy. Bardzo ciężko to zniosłam, codziennie płakałam. Potrafiłam się rozpłakać w autobusie czy sklepie. Mimo wszystko udało mi się żyć w miarę normalnie, nie zamknęłam się w pokoju pod kołdrą, bo wiedziałam, że to nic nie da. Wiedziałam, że czas w końcu przyzwyczaja do bólu. Więc po prostu żyłam ze świadomością, że to minie.
Od dwóch miesięcy czułam, że jest okej. Zaczęłam dostrzegać jakieś różnice między nami. To on zerwał mówiąc, że to po prostu nie jest to czego szuka, że nie pasujemy do siebie. Zaczynam widzieć te różnice i czasami myślę, że może miał rację. Ale to tylko czasami. Widujemy się na uczelni, nie rozmawialiśmy od zerwania, ma od paru miesięcy nową dziewczynę i żyje mu się chyba dobrze. Myślałam, że mi przeszło. Zaczęłam go traktować po prostu normalnie. Spotykałam się z innymi facetami i generalnie cieszyłam się, że nadszedł w końcu ten czas, kiedy po prostu przestało boleć.
Nie wiem dlaczego, ale ostatnio wraca wszystko. Kocham go. Jak na niego patrzę to się boję. Ostatnio na przystanku myślałam, że idzie, wycofałam się od razu i wystraszyłam. Nie na zasadzie, o nie idzie mój ex chowam się, ale po prostu się go boję. W takim znaczeniu, że boję się, że znów mnie skrzywdzi. Nie umiem tego wyjaśnić, ale jak na niego patrzę to czuję tylko strach, a jednocześnie cholerną ochotę wtulenia się w niego.
Byłam we wcześniejszych związkach i czuję, że on był pierwszym którego kochałam. Wiem, że nie ostatnim bo mam dopiero 22 lata i wiele znajomości przede mną, ale teraz wiem, że nikogo wcześniej nie kochałam tak jak jego. Widzę jak znajomi, którzy się rozeszli jednak do siebie wracają i są szczęśliwi. Zazdroszczę im cholernie i dałabym wiele żeby pewnego dnia zapukał po prostu do moich drzwi. Ale spokojnie, wiem, że to nigdy się nie stanie i nie wyczekuję tego. To tylko takie skryte marzenie.
Ja żyję dalej spełniając się w swoim życiu, ze swoimi zainteresowaniami i ogólnie ze swoim życiem nadal go kochając. Troche mnie boli to, że muszę ukrywać to, co czuję. Przyjaciele myślą, że dawno o nim zapomniałam, że wszystko jest okej. Nikomu nie mówiłam, że wróciło. Za dużo nasłuchali się mojego płaczu o nim i nie będę znów im truć dupy. Kocham go, naprawdę go kocham i wiem, że nigdy nie odzyskam. Będę żyć dalej robiąc swoje i ignorować to, co do niego czuję i to, co mówi mi serce. Nie płaczę już za nim. Może to kolejny etap zerwania - pogodzenie się z myślą, że nie wróci. Myślę o tym wszystkim ze spokojem i po prostu czekam na to, aż przestanę go kochać.
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
Ojej, niedojrzały
Ło jezu, gdzie się takie dziołchy chowają?
Jak słyszę "impreza" albo "klub" to mam ochotę iść spać. =_=;
Taka dziolche spotkasz w jej piwnicy lub w internetach :D
Akysz, idź spać.
Więc klepie Cię teraz po ramieniu, trzymaj się.
I nie wracaj, bo oni
Zaakceptował: Zkropkao_Na