Aktywne Wpisy

hans85 +802
pochwalę się (ʘ‿ʘ)
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
2 lata temu w wieku 37 lat postanowiłem będąc już 10 rok na emigracji ukończyć jakąś szkołę, po której będę miał w końcu upragniony zawód. Co prawda nigdy na zarobki ani na pracę nie narzekałem, jednak chciałem poprawić swój byt oraz osiągnąć jakiś tam życiowy cel i przestać pracować jako niewykwalifikowany randomowy OP.
Będąc młodym OPakiem napisałem se jako ostatni rocznik starą maturę m.inn. z informatyki. Niestety przez biedę nie mogłem iść na studia, jakie sobie wymarzyłem a zaoczne na MiBM zdołałem w latach 2005-2008 ukończyć ino do 5 semestru. Więcej pracując po 250-300 godzin w kołchozie na Dolnym Śląsku
źródło: temp_file1813000362608123674
Pobierz
Na jakich stanowiskach w IT nie z--------a się w Sprintach w Scrumie?
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java #agh #studbaza
#pracait #korposwiat #programowanie #programista15k #java #agh #studbaza

1. Dlaczego moje filmy mają np. 2:11, 2:06 itp, an ie równo jakiś czas?
2. Czy da się wyłączyć nagrywanie nie wyłączając kamery? Przy probie kliku na button z czerwonym kółkiem, wywala coś(nie pamiętam dokładnie treści) co uniemożliwia wyłączenia nagrywania.
3. Czy używać jakieś te funkcje o zmianie pasa/ poprzedzającego auto.
4. Czy jest taki sam mechanizm jak w g1wh, że po zapełnieniu karty usuwa najstarsze pliki?
5. Jak zabezpieczyć nagranie, żeby się nie skasowało skasowanie?
1.Filmy powinny mieć 3min długości są krótsze jak wyłączysz dopływ prądu to wtedy kamera przestaje nagrywać
2.Tak w prawym górnym rogu masz "REC"czyli nagrywa, jak wciśniesz przycisk w kształcie kamery drugi od lewej to zmieni Ci się na "Pause"
3.W Polsce to się nie sprawdza,bo są słabo widoczne pasy i zresztą denerwujące komunikaty
4.Tak jest nadpisywanie starych plików,chyba wszystkie wideorejestratory to posiadają
5.Wciskasz pierwszy przycisk od lewej z czerwoną kropką(na ekranie u dołu pokaże się czerwony pasek który oznacza,że plik jest właśnie zapisywany) ,wtedy plik wideo jest zabezpieczony i nie zostanie nadpisany,musisz sam go
Spróbuje tym co podałeś. Dzięki