Aktywne Wpisy
essos +94
Czemu nikt nie jęczy o rozdawnictwo 800+, a wszyscy jęczeli o 500+?
To dlatego ze PO rozdaje?
Przeciez to wlasnie za rozdawnictwo najbardziej #!$%@? pis
I dlaczego nikt nie robi żadnych wyliczeń ile nas to bedzie kosztować rocznie i co innego mozna by za to zrobić??
#bekazlewactwa #polityka #polska #ekonomoia #gospodarka #pytanie #4konserwy #sejm
To dlatego ze PO rozdaje?
Przeciez to wlasnie za rozdawnictwo najbardziej #!$%@? pis
I dlaczego nikt nie robi żadnych wyliczeń ile nas to bedzie kosztować rocznie i co innego mozna by za to zrobić??
#bekazlewactwa #polityka #polska #ekonomoia #gospodarka #pytanie #4konserwy #sejm
michalpoprostu +16
Dobra, co może pójść nie tak?( ͡° ͜ʖ ͡°) Robię DŁUGOTERMINOWE #rozdajo
Zasady zabawy są proste. Dzisiaj jest 2.01.2024. Moja waga wskazuje 143,6 kg.
Za rok, czyli 2.01.2025 ponownie stanę na wagę. W komentarzu należy napisać jaką będę miał wagę za rok, czyli ile będzie na wadze 2.01.2025. Osoba która trafi jaką będę miał wagę, bądź będzie najbliżej, wygrywa. Podawać proszę wagę z jedną cyfrą po przecinku. Jeżeli
Zasady zabawy są proste. Dzisiaj jest 2.01.2024. Moja waga wskazuje 143,6 kg.
Za rok, czyli 2.01.2025 ponownie stanę na wagę. W komentarzu należy napisać jaką będę miał wagę za rok, czyli ile będzie na wadze 2.01.2025. Osoba która trafi jaką będę miał wagę, bądź będzie najbliżej, wygrywa. Podawać proszę wagę z jedną cyfrą po przecinku. Jeżeli
No i wtedy dostałem gazem po oczach. Kurde, przez tyle lat zawsze twierdziłem, że spokojnie tu nad wyraz, ale raz na jakiś czas widać to aż wypada dostać #!$%@?. Współlokator #!$%@?ł w podskokach, co było mądre, a na szczęście dresiki to jakieś leszcze, bo poza załatwieniem mi łzawiących oczu i piekącej twarzy (nawet nie wiedziałem, że to też na skórę działa tak drażniąco), spakowali się do tej swojej furmanki i uciekli z warczeniem tłumika od wartburga. Jak na "#!$%@?" to niska cena, bo i telefony i portfele zostały u właścicieli. A Biedronki jutro spytam czy mają kamery.
#patologiazmiasta #patologiazewsi (umysłowej)
Ja tam Ci wierzę. Ciekaw jestem czy na kamerach coś będzie.
@kasiknocheinmal: Łatwiej nasrać sobie w papierach przez nóż niż gaz. Poza tym do skrojenia kogoś to w sam raz.
@MasterSoundBlaster: Ciekaw jestem, czy w ogóle mają tam kamery.
@MasterSoundBlaster: A bo coś tam mnie znasz i jesteś nieobiektywny!
No jak mają to wtedy ciekaw jestem ;>
takie akcje to była domena lat 90 i wczesnych 2000s
dobrze że skończyło się tylko na tym
na koniec: dresiarstwo w 2017: zamiast #!$%@? z BMW, gaz z Audi (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez moderatora
@gottie: Mam przerwę od rowerka i biegania póki nie wyleczę kolana, więc raczej byłby problem.
Komentarz usunięty przez autora
Łatwiej nasrać sobie w papierach przez nóż niż gaz. Poza tym do skrojenia kogoś to w sam raz.
Nie czuję, jak rymuję :D
Proste.
Ja się dalej zastanawiam, dlaczego dresiarskich dzielnic nie oddziela się od normalnych ludzi murem, niech siedzą w swoim getcie i się nawzajem powybijają.
Przecież i tak telefon w parę godzin zostanie uceglony przez właściciela a gotówki w portfelu nosi się minimalną ilość.
Jeszcze jak zgłosisz kradzież dokumentów to już kompletnie seby nic z tego nie będą miały bo nawet pożyczki na Ciebie nie wezmą
@metaxy: Dobra, dobra Mirek. Nie migaj się od odpowiedzi. Komu kibicowałeś?