Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dziewczynie spóźnia się okres, po czym mówi, że jest w ciąży, że to pewne, co zrobimy itd. Ty masz 18 lat, ona 17. Następnie po kilku godzinach mówi, że "żartowała", okres dostała hehe rano.
Jak ją o--------ć? Na razie powiedziałem jej, że widocznie jeszcze do seksu nie dorosła i zdecydowanie przeszła mi już na to ochota i chwila przyjemności nie jest warta takiego stresu i uczucia pod koniec miesiąca.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kupić taki wynalazek jak test ciążowy

@hooman: na wszelki wypadek zawsze dyskretnie podpisujcie, żeby nie było, że podmieni na kupiony w necie od razu z pozytywnym wynikiem :)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie można jednoznacznie odpowiedzieć, inni by laskę rzucili, drudzy nie.

Postaraj się wytłumaczyć jak wygląda sprawa z twojej strony, i że to nie jest temat do żartów, 17naście to ZWYKLE dziewczyna ma siano w głowie. Jak nie zrozumie, to cóż, ja osobiście z taką osoba bym nie był, bo prędzej czy później dziewczyna może ci życie zniszczyć jeśli faktycznie zajdzie w ciążę biorąc pod uwagę jak podchodzi do seksu.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Miałem bardzo podobna sytuacje, po wszystkim z w---------m naskoczyłem na nią to się przez tydzień nie odezwała bo jak tak mogłem się zachować i krzyczeć skoro nic nie zrobiła. A ja przygotowany na najgorsze kupowałem bilet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz