Aktywne Wpisy

thorgoth +405
W tym wpisie są odniesienia do przemocy seksualnej wobec nieletnich. Jeżeli jesteś wrażliwy/wrażliwa na tego typu treści to zrezygnuj z czytania.
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
-----
Początkowo Wioletta Cieślak z Sulikowa nie zmartwiła się szczególnie, gdy córka nie wróciła o czasie.
13-letnia Sylwia, uczennica szóstej klasy pojechała tego dnia na lekcje do szkoły podstawowej w Gostyniu, choć w zasadzie nie musiała. Niektórzy jej rówieśnicy zostali w domach. 20 czerwca 2006 roku oceny były już wystawione, rozdanie świadectw miało
źródło: smd
Pobierz
Hejka Mirki,
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.
Ostatnio spotkałem w pociągu jedną koleżankę z którą się znałem, mało bo mało ale ogólnie kojarzyliśmy siebie i jakoś gadka się rozwinęła. Potem zacząłem z nią pisac na ig, zaprosiłem ją raz na kawę, napisała że nie da rady w tym tygodniu bo sesja, nauka i praca. Myślałem że to over i no trudno, ale potem mi napisała że w następnym tygodniu będzie miała więcej czasu, bo będzie po sesji.

Pytałem ostatnio o pomysł na 2 śniadanie bez węgli, wymyśliłem już więc się dzielę bo zajebiście mi smakuje i może komuś się przyda.
Smażymy sobie cebulkę na patelni (używam oleju z avocado do smażenia), dodajemy do tego drobno posiekany czosnek a następnie pokrojoną w paski paprykę. Przyprawiamy to pieprzem i oregano. Na 2 patelni smażymy stek wołowy pokrojony w cienkie paski przyprawiony solą i pieprzem (używam do tego patelni grillowej). Całość mieszamy razem i gotowe.
Czas przygotowania ~10 minut, proporcje wedle uznania.
Polecam i pozdrawiam.
Zdjęcie nie moje, ale tak to wygląda:
źródło: comment_YrAMX0eKtHuOyBFTqKCyeVLohpB9CQrw.jpg
PobierzCzosnek dodajemy kilka sekund przed papryką bo też się spali.
@LordOfTheBananas: jedyny prawilny stopien to rare( ͡º ͜ʖ͡º)
@zarobiona: Nie nadaje się do dłuższego przechowywania.