Aktywne Wpisy
tomosano +199
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 46.0% (1657)
- jeszcze jak 14.1% (509)
- Nie 29.8% (1074)
- alkohol to moje paliwo 10.0% (360)
Anonek463 +913
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
Szukam dobrego zakładu dermatologicznego. W oczy rzuciło mi się Dermed z Kce, ale po głębszej analizie internetu - nie posiadają dobrych opinii. Coś godnego polecenia jest w naszych rejonach? Pieprzyki / znamiona raczej do wycięcia chirurgicznego.
Z tego co się zorientowałam, trzeba wykonać badania podejrzanych pieprzyków i konsultacje, czy można je usunąć. Rzeczywiście może wydarzyć się tak, że jakiegoś znamienia nie pozwolą usunąć? Wycinać pieprzyki można kilka od razu, czy zawsze pojedynczo i czekać, czy nic się nie stanie, nie rozwinie? Bazując na różnych cennikach taniej wychodzi pozbycie się kilku od razu niż płacenie za usuwanie ich pojedynczo, jednakże bezpieczeństwo jest ważniejsze.
#znamiona #zdrowie #uroda #katowice
@StrefaZimna: pieprzyk moze byc oznaka raka, dlatego prowadzi sie badania
@StrefaZimna: Z tego co kojarzę to znamion nie powinno usuwać się laserowo jeśli chce się je potem przebadać na histo, a każde znamię po wycięciu powinno być tak przebadane - teraz jest to norma.
@DziewczynaGoslinga: Tak, jeśli ma niepokojące znaki (romiar, pigmentacje, fakturę) to absolutnie nie wycinać laserowo. Może się taka zabawa skończyć śmiertelnie.
Z uwagi na estetykę planuję iść właśnie prywatnie, a nie na NFZ. Nigdy nie wiadomo na kogo się trafi w drugim przypadku :|.