Wpis z mikrobloga

@Ranage: Gdyby borowiec był napity teraz to by sie TVN zesrał ze szczescia - Raz robi sie gównoburze raz sie mówi nic sie nei stało takei dziennikarstwo XXI wieku
  • Odpowiedz
@Ospen: Brednie o kilkunastu miesiącach rządów poprzedników powtarzano każdego dnia przez osiem lat rządów baranów z PO, kiedy lemingi przestały łykać cała narracja się posypała i zostali z niczym.
  • Odpowiedz
Brednie o kilkunastu miesiącach rządów poprzedników powtarzano każdego dnia przez osiem lat rządów baranów z PO

@O5KAR: Pokaż mi te brednie. Gdzie Tusk po roku rzadów obwiniał za swoje błędy poprzednią ekipę?
  • Odpowiedz
@Ospen: Bredził, że muszą ciąć wydatki i podwyższać podatki bo PIS obniżył, a w 2008 przyszedł kryzys. Mam przypominać co Donald bredził o podatkach przed wyborami i jak kłamliwą kampanię zorganizował?
  • Odpowiedz
@O5KAR: Tak, przypomnij bo jak na razie to widze tylko jakieś wymysły. Gdzie rząd PO (który byl i tak #!$%@?) opierał swoją politykę na codziennym obwinianiu koalicji pis-lpr-samoobrona za własne błędy? Jakieś przykłady?
  • Odpowiedz
@Ospen: Nie chce mi się szukać oryginału i zamiast tak skutecznie udawać głupka odśwież sobie pamięć bo Donald miał całe bandy suflerów, tylko trochę bardziej sprawnych niż ma Kaczor, którzy codziennie szukali wymówek na "wina Tuska". Do 2010 to prezydent nie pozwalał im rządzić, był jeszcze niedobry szef CBA i non stop, bez przerwy widmo kaczyzmu przed którym bohaterska władza poddanych ratuje.
  • Odpowiedz