Aktywne Wpisy

Mrbimbek +161

ZenujacaDoomerka +34
W ogóle dzwoniłam pierwszy raz w życiu na 112 wczoraj i jestem dalej roztrzęsiona
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis
Bardzo daleki znajomy poinformował mnie o swoim planie na zrobienie sobie krzywdy i musiałam interweniowac.
Nie dość, że panicznie boje się telefonów to jeszcze ta cała sytuacja mnie naprawdę poruszyła.
Mam nadzieję, że policja coś zrobiła jednak
#zalesie #gownowpis

Z jednej strony fajnie, że Porygonów jest tak dużo, bo nałapie się na drugą generację, ale kompletnie go to zdeprecjonuje jako rzadkiego pokemona. Niektórym właśnie jego brakowało do pokedexa, statystycznie spawnował się w dużych miastach rzadziej niż Snorlax, a teraz takie coś. No cóż. Wygląda trochę jak przekupstwo (chodźcie grać, błagamy), ale może po prostu po paru miesiącach bez nowego contentu jestem już zbyt zgorzkniały i negatywnie nastawiony do wszystkiego, co robi Niantic.
Życzę Wam miłego eventu i fajnych hatchów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z baby brakuje mi tylko Cleffy i Magbiego, a z pierwszej generacji tylko głupiego Dugtrio - co jest dziwne, bo niektórzy często trafiają tego gówniaka Digletta w jajach
A co do coinów - wiesz, że jak wydasz to możesz kupić nowe? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)