Aktywne Wpisy
lisschytrus +7
Gdyby ktoś zastanawiał się nad kupnem samochodu to poniżej tabela przedstawiająca przybliżone koszty utrzymania samochodu. Przypadek opisuje ceny dla samochodu średniej klasy segmentu C. Nie są uwzględnione naprawy. Dla porównania koszty wynajmu samochodu w takiej klasie to około 240-320zł/dobę (z opłatami). Na pytanie czy opłaca się kupować samochód czy lepiej wynajmować nasuwa się nam jedna odpowiedź: To zależy!
#motoryzacja #ciekawostki #samochody #finanse #pieniadze #oszczedzanie
#motoryzacja #ciekawostki #samochody #finanse #pieniadze #oszczedzanie
nabbek +169
Pociesza mnie tylko fakt, że konkurencja ma po kilkanaście tysięcy aukcji do ogarnięcia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#gorzkiezale #allegro
@valdo: ponad 2 tygodnie wcześniej o tym poinformowali.
@valdo: a jaka to różnica? Zapuszczasz skrypt i po kilku minutach masz wszystko zmienione. Nauczcie się w końcu korzystać z webapi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Wychwalany: Różnica jest taka, że ja wśród raptem kilkudziesięciu aukcji mam różne poziomy kosztów dla tej samej przesyłki (co by dobrze wszystko wychodziło w wyszukiwarce). Robiąc wszystko skryptem hurtowo można zrobić więcej syfu niż pożytku.
@valdo: w skrypcie da się zawrzeć tą samą logikę jaką stosujesz robiąc to ręcznie. Najprościej np. dodać +4zł do wszystkich aukcji, ale możesz też bardziej indywidualnie. Nie widze przeszkód.