Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +456
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Plusuja Ci co nigdy nie wzięli nic na raty oraz nie mieli nigdy pozyczki. Oczywiście pomijam kredyty typu zakup mieszkania.
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
W ruchu wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu :)
Mówisz, że z naklejki na szybie czołowej potrafią odczytać numer rejestracyjny? Zawsze o tym słyszę, nigdy żadnego potwierdzenia...
Kiedyś mi policjant mówił że zczytują naklejki. Ale mógł się mylić ;)
Czerwoną, niebieską i białą.
Oczywiście za granicą :)
Biała cudo tylko zaraz się brudzi :p niebieska po zmroku wygląda średnio, czerwona najlepiej (ʘ‿ʘ)
Z tą naklejką to urban legend...
@Zaybatzu: w niektorych stanach nie trzeba miec tablicy z przodu. Wtedy to dopiero wyglada (。◕‿‿◕。)
@kuraku:
Od Giulie ładniejsza jest tylko sprawna Giulie :)
[]
Tylko czy na nasze Polskie drogi nie za niska?
@PanKracy582: to ja w PL widziałem białą, szarą, czarną, niebawem zanosi się na czerwoną :D
@SPGM1903: Brera jest super, gdyby nie była tak stara, bym kupił...
@wypokowicz: Lexus ma inne...
@kendi: na ustawkę się zanosi w najbliższym czasie
@aqunia: trzeba uważać, ale da się, skoro Carrera GT się da, to Giulią tym bardziej :)
I ten uczuć kiedy masz ten sam 'panel' od automatycznej klimy.
Jezu jakie to jest tandetne, ciekawe jak reszta tej Alfy
@kuraku: zawsze mnie to zastanawia jakim cudem akurat udaje się załatwić taki fajny numerek. czy trzeba się ładnie do pani w okienku uśmiechnąć czy co(?). dziwnym trafem te fajne fury zawsze mają eleganckie numery...
@kuraku: zawsze mnie to zastanawia jakim cudem akurat udaje się załatwić taki fajny numerek. czy trzeba się ładnie do pani w okienku uśmiechnąć czy co(?). dziwnym trafem te fajne fury zawsze mają eleganckie numery...
Płacą to mają :)
@kot-saksofonista
@aqunia
Albo mieć znajomości w WK