Aktywne Wpisy
szklarskaporeba +456
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Plusuja Ci co nigdy nie wzięli nic na raty oraz nie mieli nigdy pozyczki. Oczywiście pomijam kredyty typu zakup mieszkania.
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
#ekonomia #finanse #finanseosobiste #oszczedzanie #kredyt
@kuraku: Ale gleba, szczur się nie przeciska ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pdk
@Zaybatzu: no gdzieś niestety musi być. Szkoda, że już chyba nie można brać w dwóch rzędach :(
Przednia jest do trzaskania mandatów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GSXR600: bycie fanem motoryzacji w polsce jest bolesne ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@paprykarzszczecinski1: Gdyby miał to by nie szkalował, ja mam obecnie Audi ale w moim sercu jest moja stareńska 156, Alfy to nadsamochody ale podwołyrobocze i tyle.