Aktywne Wpisy
darkinvaider +4090
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -
elektryk91 +206
Rekordzista wrócił wczoraj na Ziemię. Frank Rubio spędzając na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej 371 dni stał się bohaterem najdłuższego w historii trwającego nieprzerwanie pobytu obywatela USA w kosmosie. Dłużej na orbicie przebywali jedynie dwaj przedstawiciele Rosji.
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Tylko nie chodzi mi o sytuacje gdzie robicie to z litości albo żeby połechatać swoje ego.
Czy taki chłopak może zagadywać czy lepiej żeby schował się w piwnicy bo i tak mu się to nie uda?
@Pie_Man: ale to chyba trzeba mieć wtedy hajsy ^^
Dobra, ale do meritum.
Jest w pracy taka dziewczyna (sumie kobieta bo jest starsza ode mnie dwa lata), która prawie mi się podoba.
Jest co prawda starsza, ale za to ma miło brzmiący głos. Czasem jak słyszę ją na korytarzu to mnie przechodzą ciarki.
No i nie wiem zagadać czy nie zagadać, bo nie chcę zagadać i żeby mnie spławiła i