@kudlaty9102: Powiedz kuzynce że skrzywdzi dziecko tym tabletem. Kup dzieciakowi LEGO - sam wyrastałem na LEGO, a dziś jestem inżynierem i siedzę na #webdev. Komputery (zwykłe PC) tak od 12 roku życia.
@TamamShud ale wiesz inne dzieci mają to i jej musi mieć. I weź tu dyskutuj. Odradzalem ale nie pomogło to przynajmniej chce wybrać coś czym nie będą mi dupy zawracać ze nie działa. Bo jak programista to przecież wszystko naprawi...
@kudlaty9102: Współczuję. Nie wiem, rzuć w nią jakimiś babskimi magazynami w których jest napisane "o szkodliwości tabletów". Niektóre baby nie mają innych autorytetów niż kolorowe gazetki. Czemu dziaciak ma cierpieć (nawet nieświadomie) bo matka to kretynka? Moja matka też była kretynką, ale na szczęście moi kuzyni byli ogarnięci i potrafili mi pokazać fajne rzeczy.
@kudlaty9102: Zobacz po prostu podstawowego lenovo tab2 a7 - prosty do netu z powodzeniem wystarczy, proste gierki też ogarnie i będzie problem z głowy. Aczkolwiek faktycznie szybko coś ten tablet :D
Diablo 4 to gra na dzieciaków. Skalowalna trudność, interfejs typu WoW, kamera zrąbana, każdy przedmiot zajmuje tyle samo miejsca. Brak atrybutów przy nowym poziomie, brak wyboru. Zabrali mikstury, identyfikację przedmiotów. 2/10
Mireczki mam problem bo muszę polecić kuzynce tablet dla 3 letniego dziecka. Budżet to 200-300 złotych. Jakieś pomysły?
Komentarz usunięty przez autora