Wpis z mikrobloga

@negvtywnv: Mes zawsze na propsie, jednak od kilku lat jego działalność wydaje mi się nieco przeintelektualizowana, stary Mes z czasów "Zapiski Typa", "Zamach na przeciętność" był chyba lepszy, choć fakt i teraz trafi się kilka perełek. Takie tam moje zdanie.
  • Odpowiedz
@negvtywnv: Mes się imo skończył, nie mówię, że to jakieś kiepskie ale mam wrażenie, że robione na siłę, stare płyty na propsie, te nowe nie wchodzą. Jedyne zwrotki z tego kawałka, które nie wydały mi się sztuczne to Stasiaka i Knapa. Co do reszty mam na prawdę wrażenie, że za bardzo się starają. Stasiak i Knapiwo nikogo nie próbuja udawać, nie grają tylko odkąd pamiętam są tacy sami(dla jednych to
  • Odpowiedz
@tomkkoo: @LB55: tu pokazuje siebie innego, a tam tez był inny. Nie każdemu przypadnie do gustu. Ja bardziej wole nowego Mesa osobiście. Tutaj moim zdaniem jest większy progres i widać, że się rozwija. Ale ile ludzi tyle zdań będzie.
  • Odpowiedz
@negvtywnv: @wetheflamers: może faktycznie użyłem słowa 'skończył' i przesadziłem, ok to faktycznie jest progres, ludziom się to może podobać, mi te nowe rapsy takie bardziej 'hipsterskie' 'alternatywne' 'artystyczne' i elektroniczne nie wchodzą. Jestem wyznawcą starej szkoły, bity z sampli, porządne scretche, trochę jazzu, gfunku, co za dużo nowości to nie zdrowo;) (dla mnie osobiście). Muszę zgodzić się z @tomkkoo: wolałem Mesa z starszych płyt a już
  • Odpowiedz