Aktywne Wpisy
troche maczuga
jeszxxe ziomek bata skręcił a 1.7 czeka w domku, przedchwila przedostatnia lage jadłem ale #!$%@? tam.
a co tam u was?
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub #bojowkamedycznegoklefedronu
jeszxxe ziomek bata skręcił a 1.7 czeka w domku, przedchwila przedostatnia lage jadłem ale #!$%@? tam.
a co tam u was?
#narkotykizawszespoko #wykopjointclub #bojowkamedycznegoklefedronu
Wyjechałem za granice(Niemcy) z myślą o stałym pobycie, i uciekam po 7 miesiacach :D Jprd jak mi sie nie chce tu już mieszkać, chyba za bardzo uwierzyłem w zajebistość zachodu i sie troche rozczarowałem. Na pewno nie żałuje wyjazdu,jakieś doswiadczenie w życiu jest, ale chyba wolałem bardziej Polskie klimaty.
#emigracja #niemcy #polska #dom #wyjazdzagranice
#emigracja #niemcy #polska #dom #wyjazdzagranice
Miał ktoś problem z trackingiem poczty polskiej? Od 3 dni po wpisaniu numeru mojej przesyłki wyskakuje komunikat że jest duża ilość zapytań i traking nie działa, ale jak wklepie jakiś inny numer przesyłki (jakiś który znalazłem na mirko), to normalnie pokazuje i wszystko działa.
JEŻELI ZŁY TAG TO #!$%@? SORRY.
Tak wlasciwie, to moje zapytanie, tyle, ze nie mialem konta i ziomek robil to w moim imieniu :)
Nie dziala, a 3 dni temu jeszcze dzialalo.
Jakby co, nr. trackingu to RS912729391CH
Do niedawna nie dzialalo nic, mimo, ze paczka wyslana zostala 14.01.2017, dopiero po mailu do Banggood pojawil sie tracking w takiej postaci jak teraz. Zamawialem juz kilka rzeczy z BG i wiem, ze na paczke trzeba poczekac, ale do
Wiem, ale pierwszy raz spotykam sie z sytuacja, w ktorej u PP nie dziala sledzenie jednej paczki, a innych tak.
Pokazywalo jeszcze pare dni temu na waszej stronie do sledzenia Singapur jako ostatnie skanowanie, a teraz zostal sam HK, dlatego troche mnie to zdziwilo.
Jesli myslisz, ze wszystko OK, to swietnie. Dzieki za pomoc :)
Tyle, ze 2 czy 3 dni temu były. Mogłem sledzic to na wszystkich stronach do trackingu, tak samo jak na stronie PP. :P
Nasze paczki przyleciały tym samym samolotem :D Mam ten samo problem ze śledzeniem. Teraz tylko zdrowaśka do matki boskiej vatowskiej i nasze paczki dotrą do nas w okolicy środy/czwartku.