@Dawtona Właśnie nie ma powodu, jakoś nigdy mi nie smakowały. Nawet na 8-10 lvl kiedy u mnie w domu były frytki ja prosiłem o ryż lub ziemniaki ( ͡°͜ʖ͡°). I nie jestem francuskim pieskiem, to chyba jedyne danie którego szczerze nie lubię.
@yourvictim Obieram ziemniaki, kroje na grube paski i smażę na oleju słonecznikowym. Chrupiące na zewnątrz, a w środku mięciutkie. Mięso z antrykotu (biedronkowe). :)
@yourvictim Jak dla mnie dobre, a nawet bardzo, tylko wolę antrykot niż rostbef. Pierwszy jaki jadłam stek robiłam sama i to z mięsa z biedronki. Zakochałam się w nich od razu, pychotaaa. (。◕‿‿◕。)
@yourvictim Ah i ważna rzecz jeśli chodzi o frytki. Robiłam już na wszelkie sposoby i sekretem jest dobra patelnia. Nie garnek, frytownica, czy inne rzeczy. Naprawdę wystarczy zwykły kawałek ziemniaka, olej i dobra patelnia i cuda wychodzą.
Jestem ciekawy, czy to są zalążki pod wprowadzenie armii NATO na tereny Ukrainy i oznajmienie Rosji - zaatakujecie naszych żołnierzy, będziecie #!$%@? przez NATO.
Tak teraz sobie pomyślałem, że Ukraina by miała zgaś jakby USA nagle stwierdziło, że może czas zluzować trochę dostawy skoro Ukraina ma sprzętu na tyle, by dozbroić legion do ataku na teren Rosji xd
W końcu sami wielokrotnie prosili, by ruskich nie atakować xd
#jedzenie #kolacja #jedzzwykopem #gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem #gzw
i z jakiej części stek?
@Trannitis łap!
Mięso z antrykotu (biedronkowe). :)