Wpis z mikrobloga

@Dawtona Właśnie nie ma powodu, jakoś nigdy mi nie smakowały. Nawet na 8-10 lvl kiedy u mnie w domu były frytki ja prosiłem o ryż lub ziemniaki ( ͡° ͜ʖ ͡°). I nie jestem francuskim pieskiem, to chyba jedyne danie którego szczerze nie lubię.
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@yourvictim Obieram ziemniaki, kroje na grube paski i smażę na oleju słonecznikowym. Chrupiące na zewnątrz, a w środku mięciutkie.
Mięso z antrykotu (biedronkowe). :)
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@yourvictim Jak dla mnie dobre, a nawet bardzo, tylko wolę antrykot niż rostbef. Pierwszy jaki jadłam stek robiłam sama i to z mięsa z biedronki. Zakochałam się w nich od razu, pychotaaa. ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@yourvictim Ah i ważna rzecz jeśli chodzi o frytki. Robiłam już na wszelkie sposoby i sekretem jest dobra patelnia. Nie garnek, frytownica, czy inne rzeczy. Naprawdę wystarczy zwykły kawałek ziemniaka, olej i dobra patelnia i cuda wychodzą.
  • Odpowiedz