Wpis z mikrobloga

@radosss złapać i uśpić. Tak wiem, zimnosercy złodupiec ze mnie ale taka jest prawda, bezdomne psy i koty powinny być usypiane a przynajmniej sterylizowane. A gołębie i szczury masowo wybijane
  • Odpowiedz
@DrunkMind: kastracja to zupełnie inny temat, który jest realizowany od co najmniej 5 lat w Polsce przez samorządy, no ale to trzeba wiedzieć coś więcej niż być stulejarskim ekspertem.

osoby starsze nie przenoszą chorób? od kiedy? coś się zmieniło od wczoraj w biologii i biomie?
  • Odpowiedz
@radosss: moją ulubioną knajpą jest właśnie taka posiadająca przychodzącego kocurka, za pierwszą bytnością tam myślałam, że to posąg, gdy nagle się poruszył. Koteły to są bardzo wdzięczne zwierzęta, z charakterem. Szkoda mi każdego bezdomnego sierściucha
  • Odpowiedz
@JarosG: u mnie tez przyszedl raz w porze przedobiadowej i "miau.. miauuu". Nakarmilem raz i teraz slysze co drugi, trzeci dzien to samo. Ale kot jest na wypasie, nawet jesli bezdomny to widac, ze moja miska nie jest jedyna. A ze to stary samiec to nie zamierzam go przygarniac, raczej watpie, ze bylovy mu dobrze w mieszkaniu.
  • Odpowiedz
@So_I_Scream Po pierwsze to ja ciebie nie obrażam a fakt że ty obrażasz mnie bo mam inne zdanie pokazuje kto tu jest prawdziwą stulejką.
A jeśli według ciebie starsi ludzie przenoszą choroby w ten sam sposób co bezdomne psy i koty to polecam poczytać przed pisaniem głupich komentarzy - słowo klucz 'epidemie'
  • Odpowiedz