Aktywne Wpisy
bronxxx +131
Otwieram nitkę z aktorami, których szanujecie. Warto by było napisać za co ich najbardziej cenicie i w jaką rolę wcielił się najlepiej. Dla mnie osobiście Mel jest aktorem pierwszej klasy. Bardzo wyrazisty. Jako reżyser też wywołuje poruszenie. Dwa jego filmy czyli "apocalipto" i ""pasją" są kunsztem jego pracy. Johnny Depp gra tak świetnie, że po charalteryzacji nie jesteś w stanie poznać kto gra główną role. Ale w filmie "split" James McAvoy grając
tesknilam_ +28
Niedawno na Facebooku, zobaczyłam ankietę z pytaniem, co kobiety sądzą o seksie przy śpiącym dziecku.
Byłam zdziwiona, że niemała część różowych odpowiadała, że to normalne i dzieciak w niczym nie przeszkadza.
Dla mnie to jest robienie krzywdy najmłodszym. Myślę, że one same wolałyby nie oglądać takich rzeczy. #seks #logikarozowychpaskow #zwiazki #dzieci
Byłam zdziwiona, że niemała część różowych odpowiadała, że to normalne i dzieciak w niczym nie przeszkadza.
Dla mnie to jest robienie krzywdy najmłodszym. Myślę, że one same wolałyby nie oglądać takich rzeczy. #seks #logikarozowychpaskow #zwiazki #dzieci
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tylko co teraz? Nie widzę nigdzie w #seriale konkurencji. Może i poziom poszczególnych odcinków chwilami bardzo się wahał ale istnieje masa znacznie gorszych i znacznie popularniejszych szmir, które dostają 14214123 sezon.
jak oglądam na watchseriesfee.to
Jakość niestety nie najlepsza (na pewno nie hd, stawiam, że 480p. Na tej stronie są jakieś linki do hd ale nie mam pojęcia jak z nich skorzystać bo u mnie nie działają). Jeśli interesuje cię już tylko ostatnio odcinek to nie ma jeszcze napisów (wczoraj dopiero była premiera w stanach, a że serial dość niszowy to kilka dni/tydzień trzeba zaczekać)