Wpis z mikrobloga

Mój ojczym ma jedną z najgorszych cech jakie znam, ten człowiek w ogóle nie docenia innych. 'Jestem zmęczona' TY ZMĘCZONA?! ZMĘCZONY TO MOGĘ BYC JA!! ZOBACZ ILE PRACUJE!! #!$%@?, że tak samo jak on wychodzę po 6 z domu, wracam o 17 a do tego jeszcze mam teraz sesję więc uczę się prawdopodobnie więcej na jeden egzamin niż jemu się udało przyswoić przez całe życie. I zamiast docenić to, że się staram, że nie ciągnę od niego szmalu, chcę być samowystarczalna a nie olewam przy tym nauki. To nie, na każdym kroku należy mi umniejszać.
#gorzkiezale #zalesie
  • 13
@blekitny_orzel: jeśli chodzi o sprawy, które mają niejako poprawić moje życie to nie narzekam na jej braki, ale jednak fajnie byłoby wrócić do domu i usłyszeć coś miłego zamiast tego, że nic nie robię a jeśli już robię to jest to bezużyteczne i niewarte uwagi
@nikecrie: Wiadomo. Mnie też w domu nikt nie chwalił za bardzo. Może poza siostrą. Tak się razem docenialiśmy i do dziś nam zostało :) I skoro piszesz, że sprawy, które mają poprawić twoje życie nie są problemem to się cieszę :)