Wpis z mikrobloga

Rozmawiałem dzisiaj z kumplem, który ma żonę. Nie bzykał żadnej innej laski w życiu, jest jego pierwszą. On jest jej drugim... I koleś do dzisiaj, a jest z nią 7 lat po ślubie, ma straszne mentalne męki z tego powodu. Czasem sobie wyobraża jak ona temu ex robi loda albo wystawie tyłek na pieska :)

Ja p------ę. Chore.

Sam się teraz nad tym zastanawiam - czy dla facetów dziewictwo jest u kandydatki na żonę aż tak pożądane? Coś mi się wydaje, że to kwestia braku pewnej dojrzałości. Jak Wy to widzicie? :)

#seksy #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #malzenstwo
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wielki_prokrastynator: w dupie mam to ile kobieta miała facetów przede mną... ważne, że będąc ze mną nie ma innych
( ͡ ͜ʖ ͡)

jak miała już kilku to jest szansa, że nie będzie w łóżku kłodą wokół której wszystko trzeba zrobić

a koleś jest p----------y... jak chciał mieć żonę dziewicę to powinien był jej szukać w podstawówce...
  • Odpowiedz
@wielki_prokrastynator w sumie byłam (jestem? :D ) w takiej sytuacji, i wiadomo, ze to trochę strachu jest na początku, ale jeśli dobierzesz sie z fajna osoba to ogarniecie to sobie razem. Mam takie myslenie, ze nie ma sie co spinac o poprzedniego partnera, mimo ze sie takiego nie mialo, no bo jezeli mam swietny związek i naprawdę wszystko gra na kazdej plaszczyznie, no to nie ma sie co martwić o przeszłość,
  • Odpowiedz
@Chlaposz_Minetosz: rakujecie, panowie...

@wielki_prokrastynator: Mam takiego kolegę. Jego pierwszą kobietą była dziewczyna, którą jej ex wyruchał i zostawił krótko po tym. Kolega był mocno zakochany w tej dziewczynie, nie przeszkadzało mu, że nie jest dziewicą. Wręcz był dumny, że wyciągnął ją z emocjonalnego doła. Seksów było dużo między nimi, kolega był szczęśliwy. Kolega kupił pierścionek zaręczynowy, ale nie zdążył go użyć, bo ta dziewczyna go zostawiła i wróciła
  • Odpowiedz
@wielki_prokrastynator no to zadny z Niego romantyk, tylko chce licznik wyrownac, zeby bylo "sprawiedliwie".

Sam mam podobny problem co Twoj kolega, ale nie potrzebuje wyrownania licznikow ... mnie bardziej meczy w srodku to ze moja dziewczyna uprawiala s--s z innymi i byla na tabletach takze wiadomo jak to wygladalo ... troche to powoduje ze sie blokuje czasami.

Dobrze podsumowal to kolega z postu wyzej
http://www.wykop.pl/wpis/21871165/#comment-78649437
  • Odpowiedz
@wielki_prokrastynator nie poradzilem sobie z tym jeszcze do konca ... ale chyba jest lepiej.

Ja poznalem swoja dziewczyna majac 30stke ... takze staram sie logiczne wytlumaczyc sobie ze przeciez mnie wtedy nie znala nawet i probowala budowac szczescie z innymi. Poza tym wiem ze to jest madra, wartosciowa dziewczyna z zasadami ... no i podoba mi sie ... lubie na Nia patrzec. Na samym poczatku zwiazku przegadalismy razem temat i Ona
  • Odpowiedz
@wielki_prokrastynator: zapytaj na wykopie ;D

Co innego jest jak kobieta w wieku 30 lat miala 5 partnerow ... a co innego gdy miala ich 15. Kobiety tez nie sa glupie przeciez i same moga czuc ze jest tych facetow troche za duzo lub ze jest w normie.
  • Odpowiedz