Wpis z mikrobloga

• 28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@zajoncpoziomka Czytając ja mam czasem myśli żeby odłożyć w kąt i zrobić jak Twoja ciocia... ale muszę to w końcu zrobić bo już męczy mnie palenie. Mnóstwo sprzeczności ale chyba rozumiesz.. :-)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@DonJohn ja kupiłam ją 30 grudnia.. trzy tygodnie odkładałam wzięcie jej do ręki. Dziś nadszedł ten dzień. Przez kilka pierwszych stron czułam wypieki na buzi że wstydu bo to wszytko prawda.. życzę Ci powodzenia i konsekwencji. Zrób to! Po proszę jutro zdjęcie książki z twoim nickiem. Podejmujesz wyzwanie? :-)
  • Odpowiedz
@silvia9: bardziej chodziło mi o to, ze moj wpis to challenge ( ͡° ͜ʖ ͡°) rzucisz, tylko pózniej wytrzymaj, ja z głupoty po 9 miesiącach zapaliłem, bo przecież tak łatwo sie rzuca... i pale juz 6 lat od tego czasu...
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@matesao jestem taka osoba ze nie potrzeba mi wiele by znów wrócić do nałogu. Mam wrażenie że jak rzucę to gdy tylko się wkurzę to sięgnę po papierosa. Ha ha jeszcze nie rzuciłam a już piszę ze wrócę do nałogu, dobre sobie... a tak serio to się boję tego. Czemu Ty wróciłeś do palenia?
  • Odpowiedz
@silvia9: bo byłem głupi. Pojechałem sie spotkać ze znajomymi, którzy nie wiedzieli, ze rzuciłem. Padło sakramentalne 'chcesz?' no i wziąłem... resztę historii znasz
  • Odpowiedz