Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Dlaczego genetyka k----m jest...
Pic rel moja łapa. Co z tego jak chodzę na siłownia od roku jak w nadgarstku przecież mi nie przybędzie mięśnia. Bic jest większy, klata też, nogi też wyrobione bardziej, ale ręce jak patyczaki i u dziewczynki. W nadgarstku mam 14cm. I nie jestem gimbusem bo mam 23 lata. Jak czasami zlapie porecz w autobusie kolo jakiejs reki jakiejs dziewczyny w moim wieku i widze ze ma wiekszy nadgarstek niz ja to mam ochote sie z-----c.
#mikrokoksy #silownia #gorzkiezale #przegryw

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Dlaczego genetyka k----m jest...
P...

źródło: comment_4I6xuBsVWQkUxCnfKyWxKIKghUFr821W.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: Ćwicz dalej, może genetycznie masz trudniej, ale nadal to kwestia czasu.

Też byłem patyczak, a teraz już taki odpowiedni do wzrostu. 20 lat patyk, a w rok +10 kg i i tak do dzisiaj praktycznie bez zmian. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ważne by ćwiczyć, nie chodzi nawet tylko o siłkę, ale by te dodatkowe kg nie szły w bebzola. ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
AnalogowyCielak: Takimi rzeczami to sie przejmują tylko zakompleksione. Normalne dziewczyny nie patrzą na to żeby facet miał ręke jak jej głowa bo to totalnie niekomfortowe. Nawet za ręke ciężko sie chodzi, kompletnie w seksie też są niedelikatni. Człowieku mozesz skorzystac z zalet tego co masz

Zaakceptował: Asterling
  • Odpowiedz