Aktywne Wpisy
framugabezdrzwi +585
w końcu ktoś powiedział że te wywiady w samochodzie są z dupy
spirityfree +86
Żałuję, że zaczęłam czytać wykopowe tagi #tinder #p0lka #blackpill #zwiazki bo zryło mi to trochę głowę i nawet nie wyobrażam sobie co musi się dziać w głowach facetów którzy tym żyją.
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Ochłonęłam, przemyślałam i mam jeden wniosek który wszystko mi ułożył w głowie.
Odnosi się to do wykopu, tindera i życia realnego.
Wiecie jakie osoby zostają bez związków, samotne, sfrustrowane?
1. Toksyki wyzywające kobiety i dając sobą manipulować w sztucznej wojnie męsko
Mam pytanie o doświadczenia związane z kupnem aut od handlarzy, gdzie po zdjęciach widać, że auto wygląda ładniej niż z nówka z salonu. Przykład
Warto w ogóle tracić czas na oglądanie tych "idealnych" aut, czy z góry założyć, że wszystko od tych osób to szajs/ulep i szukać tylko od prywatnych sprzedających? Wielu z tych handlarzy pisze o możliwości sprawdzenia auta w dowolnym serwisie i w jakimś stopniu jest to na plus, jednak mam świadomość, że te auta muszą mieć jakieś wady przy takich samych, a nawet niższych cenach niż standardowe (a dodatkowo trzeba opłacić fotografa, poddać zdjęcia obróbce, odpicować, wyplakować i jeszcze na tym zarobić).
A i kolejna kwestia która mi się przypomniała. Oglądając auta na zagranicznych stronach, można zauważyć, że ceny startowe w Niemczech/Szwajcarii są wyższe, niż to co handlarz chce tutaj po sprowadzeniu. Czy świadczy to o tym, że takie auto to szrot? Odpowiedź wydaje się oczywista, ale może się mylę.
Na oku mam kilka modeli:
-Vectra C 2.0 T (przedlift)/Signum w tym samym silniku - chyba najbardziej nudna i jednocześnie rozsądna opcja. Słabe zawieszenie i brzydka, ale tani serwis i części + idealny silnik pod moje wymagania. Za te pieniądze powinienem
-Audi A4 B6 1.8 turbo(od 150 do nawet 190KM) albo 2.0 130KM(z tego co czytałem, zmodernizowana 2.0 115KM, a ten silnik jest podobno idealny pod LPG)
Audi A4 B7 1.8 163KM(zmodernizowana 1.8 150 KM, nie brać 160KM, bo to TSI...)
-Opel Astra H 1.8 140KM - fora mówią, że też pod gaz dobry, także...
I tyle, co udało