Aktywne Wpisy
wykoko +394
Zaraz zaraz, czyli chłop ma zniszczone życie i zabrane wszystko na co zapracował bo 9 lat temu pisał obleśne teksty do dwóch dziewczyn? To wszystko? Skoro nie było materiałów że jest pedofilem to trzeba było to inaczej rozegrać żeby ludzie go nie wpakowali do worka z pedofilami. Film Konopa nie wniósł kompletnie nic. Dramat. Niech grubasek se wraca na YT i niech robi to co robił.
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
#famemma #polskiyoutube #pandoragate
Kanarynka +2
Niebieski sobie stwierdził że moge sb poszukać innego faceta bo on nie zagwarantuje mi życia jakiego chcę, bo mam za wysokie wymagania.
A moje wymagania to posiadanie mieszkania, nawet na kredyt. Mieszkamy w stolicy, ale już się pogodziłam że będę musiała jak robak dojeżdżać pociągiem. Ok, niech będzie byleby mieszkanie było. Mogę się nawet wyprowadzić do jakiegoś Białegostoku, Łodzi, Opola, Kielc czy innego #!$%@?, byleby mieć MIESZKANIE, które jest podstawową potrzeba ludzi.
A moje wymagania to posiadanie mieszkania, nawet na kredyt. Mieszkamy w stolicy, ale już się pogodziłam że będę musiała jak robak dojeżdżać pociągiem. Ok, niech będzie byleby mieszkanie było. Mogę się nawet wyprowadzić do jakiegoś Białegostoku, Łodzi, Opola, Kielc czy innego #!$%@?, byleby mieć MIESZKANIE, które jest podstawową potrzeba ludzi.
Ja, #rozowypasek, w maju skończę lvl 30. Czytając mirko czuję się #przegryw tak bardzo. Jak #rozowypasek samotny w tym wieku, to albo brzydki, albo nie tak z głową, a niebiescy zawsze wybierają młodsze. Tak naprawdę z nikim nie byłam nigdy dłużej niż pół roku... Patrząc w lustro myślę, że nie jest ze mną tak źle, może nawet 7/10. Chodzę na siłownię + codziennie spacery, dbam o siebie. Mam wyższe wykształcenie, pracę, co miesiąc odkładam na swoje "m". Kiedy byłam lvl 16 straciłam rodziców. Cały czas powtarzałam sobie, że muszę być samodzielna i ciężko pracować, bo nic nie dostanę w życiu za darmo. W ubiegłym tygodniu chłopak, na którego cierpliwie czekałam prawie 1,5 roku (będąc we #friendzone) zostawił mnie po 4 miesiącach. Na koniec powiedział, że jestem najbardziej wyrozumiałą osobą jaką zna.... Może mam coś z głową... (╯︵╰,)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Wspomóż mirkowyznania i wykup reklamę w tym miejscu reklama@mirkowyznania.eu
współczuję Wam kobietom w tym temacie , bo więcej ryzykujecie (ciąża , samotne macierzyństwo) i wstyd mi za facetów i ich naturę .
wygląda na to że bywasz w złym miejscu o zł czasie . może spróbuj jakoś to zmienić a efekty przyjdą ? może
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zdaję sobie sprawę, że teraz po rozstaniu może Ci być trudno, ale to nie koniec świata. W