Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ja, #rozowypasek, w maju skończę lvl 30. Czytając mirko czuję się #przegryw tak bardzo. Jak #rozowypasek samotny w tym wieku, to albo brzydki, albo nie tak z głową, a niebiescy zawsze wybierają młodsze. Tak naprawdę z nikim nie byłam nigdy dłużej niż pół roku... Patrząc w lustro myślę, że nie jest ze mną tak źle, może nawet 7/10. Chodzę na siłownię + codziennie spacery, dbam o siebie. Mam wyższe wykształcenie, pracę, co miesiąc odkładam na swoje "m". Kiedy byłam lvl 16 straciłam rodziców. Cały czas powtarzałam sobie, że muszę być samodzielna i ciężko pracować, bo nic nie dostanę w życiu za darmo. W ubiegłym tygodniu chłopak, na którego cierpliwie czekałam prawie 1,5 roku (będąc we #friendzone) zostawił mnie po 4 miesiącach. Na koniec powiedział, że jestem najbardziej wyrozumiałą osobą jaką zna.... Może mam coś z głową... (,)

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 23
@AnonimoweMirkoWyznania kobietom jest ciężko znaleźć faceta który będzie mężem . 85% to stuleje/ruchacze lub zajęci / żonaci, pozostałe 15% to grupka gdzie można szukać normalnego faceta .

współczuję Wam kobietom w tym temacie , bo więcej ryzykujecie (ciąża , samotne macierzyństwo) i wstyd mi za facetów i ich naturę .

wygląda na to że bywasz w złym miejscu o zł czasie . może spróbuj jakoś to zmienić a efekty przyjdą ? może
@SlonyKarmel no to jest ten złoty środek właśnie . to jest jak umiejętność np. jazda na rowerze , równowaga , zręczność - można komuś tłumaczyć i mówić ale i tak samemu trzeba się nauczyć metodą prób i błędów aż się umiejętność osiągnie . takie życie ...
@AnonimoweMirkoWyznania Aa tam Mirabelko nie gadaj. 30lat to piękny wiek, sam właśnie w niego wkroczylem jako singiel ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wszystkie niebieskie paski wybierają młodsze. często młodsze laski mają sieczke w głowie więc osobiście wolę rowiesniczki lub mała różnice wieku. Pis na priv jak chciałabyś pogadać!*
ZdrowyKat: Musisz się pogodzić i nauczyć żyć sama. Po co jakiś facet który cie wyrucha, a potem i tak zdradzi z młodszą za parę lat, obojętnie jak fajna i wyrozumiała będziesz. Taka jesteś już, a despercja doprowadzi cie do tego, że będziesz się starała, zmieniała niewiadomo co, a nikt tego nie doceni. Na pewno nie facet. Myślisz, że w tym wieku znajdziesz faceta który będzie próbowal się z tobą ożenić i
Momo: Wydajesz się być wartościową osobą, więc nią pozostań. Wchodź w nowe środowiska, poznawaj ludzi, ostatecznie zainstaluj tego Tindera i korzystaj z rozwagą, w końcu w morzu ciamajd i ruchaczy można znaleźć też normalnych chłopaków, którzy szukają normalnych dziewczyn jak Ty. No i przede wszystkim nie definiuj swojej wartości przez pryzmat mądrości z wypoku.

Zdaję sobie sprawę, że teraz po rozstaniu może Ci być trudno, ale to nie koniec świata. W