@nicari: I jeszcze te wysokie oceny na portalach z recenzjami.... Chaos, bez ładu i składu... szkoda gadać... trzeba obejrzeć jeszcze raz poprzednie sezony, a o tym zapomnieć....
Może to był ostatni, tak trochę wyglądało jakby na siłę nakręcony, na pożegnanie Moriaty dla fanów i ta głupia płytka od Mary... Przypomina mi to trochę amerykańskie kino, gdzie każda następna część gorsza(prawie zawsze) -- wszystkiego więcej, prócz sensu i fabuły.... Chcieli wcisnąć więcej Sherlocka w Sherlocka i wyszedł taki wszechwiedzący głupek z adhd....
@go-away tak, też miałam wrażenie ze to koniec. Ale oficjalnego komunikatu nie ma, a jeszcze te przypuszczenia ze bedzie czwarty odcinek... (swoja droga dlaczego mialby).
Chaos, bez ładu i składu... szkoda gadać... trzeba obejrzeć jeszcze raz poprzednie sezony, a o tym zapomnieć....
Fajnie było zobaczyć ulubionych aktorów, szkoda że tak ciężko się to oglądało
Przypomina mi to trochę amerykańskie kino, gdzie każda następna część gorsza(prawie zawsze) -- wszystkiego więcej, prócz sensu i fabuły.... Chcieli wcisnąć więcej Sherlocka w Sherlocka i wyszedł taki wszechwiedzący głupek z adhd....