Aktywne Wpisy
mirko_anonim +106
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
Pokłóciłem się ze swoja różową i mam wrażenie że wszyscy są przeciwko mnie a rację mam ja. Mam samochód który kupiłem 2 lata temu a różową poznałem pół roku temu. Jest to pojazd dosyć specyficzny, sportowy klasyk, ale też mocny i trudny w prowadzeniu. Do tego też pali ok. 15 litrów. Bardziej traktuję go jako hobby na krótsze trasy. Kosztował mnie sporo pieniędzy bo ponad 100k ale do rzeczy.
frugASS +229
Jaki telefon przycebulić do 600, max 700 cebulionów?
Może być z chin, albo nawet coś używanego z allegro
Zależy mi żeby miał poniżej 5 cali (lub w ostateczności 5' ale bez ramki), możliwie najlepszą baterię i aparat.
No a jak będzie miał czytniki lini papilarnych, kodów kreskowych i myśli #rozowepaski to już w ogóle będzie mega!
Mam teraz tymczasowo SGS2 i pod względem rozmiaru jest w sam raz
@Rudszy_132: tak, 5.5' < 5...