Wpis z mikrobloga

Hej #mikrokoksy, mam pytanie o opinie o specyfiku Black Bomb (Dorian Yates).
Dla kogo: dla baby <60kg, która chce poprawić swoją formę przez intensywne ćwiczenia (ale nie pakernia - fitnes, pilates itp.)
Dlaczego: jestem chronicznie zmęczona i bez sił od około pół roku, po intensywnym pracowaniu, przychodzę do domu i nie mam siły zrobić NIC poza jebnięciem się do łóżka, mam już niby plan co i ile chcę ćwiczyć ale potrzebuję czegoś co postawi mnie na nowi, więc za poradą kolegów którzy korzystają ze specyfiku przed siłownią chciałabym użycz czegoś co mi nie rozwali serca i wątroby.
Ktoś coś?
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Oczy: Objawy wypalenia kory nadnerczy, symulanty pogorsza jeszcze sprawe. Zeby z tego wyjsc potrzeba tygodni dobrej diety zawierajacej tluszcze nasycone, co najmniej zerowy bilans kaloryczny i zmniejszenie stresu.
  • Odpowiedz
@bst: nie ma szans ani na zmiane diety ani na zmniejszenie stresu - będzie go coraz wiecej. Szukam czegoś coś mnie postawi na nogi. Widzę porady o kofeinie w pigułkach, ale nie wiem czy to jest bezpieczne. A potrzebuję jakiegoś kopa.
  • Odpowiedz
@Oczy: Rysiu, wroc do nas, jak laska bedzie miala zawroty glowy i zaburzenia widzenia, bo to next level. A zaburzenia cyklu juz ma?
  • Odpowiedz
@bst: nie ma żadnych zaburzeń, megabrak energii. No nie wierzę, że nikt tych pobudzaczy nie bierze. No nie wierzę, że każdy kto choćby rozgrzewki codziennie robi odżywia się jak Pan Buk Dietetyk przykazał. Jeśli środek o którym wspomniałam jest z jakichś powodów niewskazany, to czy ktoś może mi polecić inny zamiennik?
  • Odpowiedz
@Oczy: bo wiesz, takie specyfiki sa potrzebne dla kogos, kto startuje pod 120kg na sztandze, a nie jak chce sobie pobiegac, czy porobic jakies skakania. Sa pewnie takie specyfiki, ktore pomoga, ale wiekszosc ich po prostu nie bierze, bo nie ma takiej potrzeby ze wzgledu na dobra miche. Przez dobra miche rozmie sie, duzo witamin, duzo wartosci odzywczych, regularny sen, odpoczynek. Zaraz sie okaze, ze spisz po 5 godzin dziennie
  • Odpowiedz
@milvanb: mój tryb jest bardzo regularny, snu mam zawsze dużo (min 7h!), nie mam problemu z zasypianiem, nie mam problemów zdrowotnych, sercowych, cisnieniowych (choć niskociśnieniowiec). Mam nadzieję, że nie jest to kwestia awitaminozy, zimowe braki nadrabiam wit. D3 i cynckiem, ew wic C i E. Natomiast apatia ostatnich miesięcy jest tragiczna, a w sumie poza cienką kawą nie stosuje niczego co mnie pobudza. Może jakaś guarana, może jakies soki, nie
  • Odpowiedz
  • 1
@Oczy:
Mam pół opakowania piguł, jeszcze z poprzednim składem:
mocna potliwość, mocne bicie serca, napady zimna i gorąca naprzemiennie, pobudzenie średnie, znikłe działanie spalające tłuszcz z dopiętą dietą.
Jeżeli chcesz coś na pobudzenie, to zainwestuj w yerba mate. Twoje chroniczne zmęczenie może wskazywać na problemy zdrowotne.
  • Odpowiedz
@Oczy: to dziwne. ale dlaczego nie chcesz ogarnac diety bardziej? wyglada na to, ze masz cos nie tak ze zdrowiem. Moim zdaniem, sprobuj z dieta, jak po miesiacu, czy dwoch nie dasz rady, to idz do lekarza. Albo na odwrot. Ja tez mialem ciagla chec spania i to robilem de facto. W tej chwili mam energie na wszystko.
  • Odpowiedz
@Oczy: ale to w koncy Ty czy kobieta? Generalnie walka ze zmeczeniem za pomoca symulatow zawsze konczy sie zle. Moze tez tak byc, ze z racji braku ruchu po prostu masz malo energii. Ale badania profilu hormonalnego bym zrobil. Badz wizyta u psychiatry, bo moze ma(sz) depresje.
  • Odpowiedz
@Oczy: jesz gowno to czujesz sie jak gowno, sorry. ogarnij diete. problemy sie rozwiazuje a nie maskuje stymulantami, ktore na dodatek moga zaszkodzic. black bombs to mocny towar, nie na poczatek.
  • Odpowiedz
@Karoleer: to jest zadziwiające, jakie ludzie mają siano w głowach. Pół roku chodzę jak trup, ale to napewno nie wina zdrowia, spyerdolonego dietą czy po prostu peszek, tylko po prostu taka jestem i chuy, będę się szprycować dalej.

Chroniczne zmęczenie to objaw wielu chorób, w tym poważnych. Ale co tam, to mnie napewno nie spotka, bo jestem lepsza/lepszy. Brak słów w ogóle.
@Oczy:
  • Odpowiedz