Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +51
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +217
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Dla kogo: dla baby <60kg, która chce poprawić swoją formę przez intensywne ćwiczenia (ale nie pakernia - fitnes, pilates itp.)
Dlaczego: jestem chronicznie zmęczona i bez sił od około pół roku, po intensywnym pracowaniu, przychodzę do domu i nie mam siły zrobić NIC poza jebnięciem się do łóżka, mam już niby plan co i ile chcę ćwiczyć ale potrzebuję czegoś co postawi mnie na nowi, więc za poradą kolegów którzy korzystają ze specyfiku przed siłownią chciałabym użycz czegoś co mi nie rozwali serca i wątroby.
Ktoś coś?
Mam pół opakowania piguł, jeszcze z poprzednim składem:
mocna potliwość, mocne bicie serca, napady zimna i gorąca naprzemiennie, pobudzenie średnie, znikłe działanie spalające tłuszcz z dopiętą dietą.
Jeżeli chcesz coś na pobudzenie, to zainwestuj w yerba mate. Twoje chroniczne zmęczenie może wskazywać na problemy zdrowotne.
Chroniczne zmęczenie to objaw wielu chorób, w tym poważnych. Ale co tam, to mnie napewno nie spotka, bo jestem lepsza/lepszy. Brak słów w ogóle.
@Oczy: