Aktywne Wpisy

Nie powinienem ale zgniłem z tego xD
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor
#bekazrozowychpaskow #heheszki #logikarozowychpaskow #czarnyhumor

Odnośnie @Blondynka34 i tego że nie żebra, wrzucam screena z prywatnej wiadomości. Właśnie wywaliła mnie z wpisu z gorących i zablokowała co daje do myślenia. Wołam też @arinkao
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mam do zrobienia małą maszynkę do #pracbaza/ Potrzebuje funkcji która w Access z w komórce z błędem wstawi daną wartość w tym przypadku 999. W Excel jest Jeżeli.błąd ale w Access nie znalazłem odpowiednika. Help
źródło: comment_tky2NyJRoC5hdYBxagJE1p0qPcPtnXME.jpg
Pobierz@Tygryz: to co pokazałeś, to zapewne wynik jakiejś kwerendy, albo wynik kwerendy zapisany w tabeli. W każdym razie bez SQL się nie obędzie.
tak w źródle miałem datę ale w formacie tekstowym. Wrzuciłem wiec Cdate ale tam gdzie nie było daty sypnęło błędem. Zrobiłem tak że przy tworzeniu zz tego Tabeli wyrzuciło błęd z konwertowaniem i zamiast #blad zrobiło puste pole. Wiec kolejna kwerenda aktualizująca pole is null do 9999 i jest po sprawie. Mało to profesjonalne ale trzeba sie na czymś nauczyć :)
@Tygryz: no ale nadal nie wiemy gdzie... jak chcesz to naprawić "bardziej profesjonalnie" to pokaż jak ta tabela powstaje.