@kamien23: kurcze a jakby zrobić takie coś w Polsce tylko menel version menel wrzuci puszke, butelkę do automatu to mu wyskoczy jedzenie i woda. Problem brudu w polskich miastach rozwiązany
@kubica941: W niemczech tak jest - są takie automaty w hipermarketach. Wrzucasz butelki, puszki, a w zamian dostajesz kupon z kwotą do zrealizowania na zakupy w tym hipermarkecie. Bardzo fajne rozwiązanie.
Przecież widać ze to akcja reklamowa jakiejś firmy produkującej żarcie. Jakbyście wyjechali dalej niż 2km od swojej wsi to byście widzieli pełno takich stanowisk w miastach i przy centrach handlowych. Widywałem takie nie raz przy sieciówkach zoologicznych - ba, nawet nie trzeba było butelki wkładać tylko za darmo się wysypywało.
@kamien23: No i w czym problem? Zajebiście, worek butelek by trafił do segragacji a nie do pieca. Trzeba dawać motywację, jak świadomość społeczna niska.
J----i malkontenci. Oczywiście w Polsce źle bo na demotach tak piszo
@Python: Nie dlatego że na demotach tak jest tylko dlatego że w tym dzikim kraju, ludzie na promocję w #lidl podjeżdżali autami parówki przepakowywać do torebek i robić zwroty #januszebiznesu
@kamien23 w Londynie podczas jakiegoś maratonu ustawiono palety z wodą dla biegnących, została ona rozkradziona przez okoliczną ludność w ekspresowym tempie. Nie przez Polaków. Nie tylko u nas jest źle aczkolwiek zgadzam się całkowicie, że taki automat by w Polsce nie przeszedł.
@Python weź tu nie p-----l. Mam z okna widok na pojemnik na papierowe torebki do sprzątania po psach. Uzupełniane regularnie, ale zawsze puste, chociaż po psach nikt nie sprząta xD
@szeryfe: i kto tu p------i. Takie coś może robić regularnie jedna osoba. A Ty śmiało cały naród obwiniasz :) no i wyglada na to, że za granicą nie byłeś skoro śmiało rzucasz tezą że to tylko nasza domena
Po pierwsze pieniaczu napisałeś "weź tu nie p-----l" sugerując, że moja teza jest niewłaściwa (a mówiła ona o tym, żeby nie traktować patoli jako ogół "polskości"). Skoro nie sprecyzowałeś, zgodnie z podstawową logiką dyskusji można twierdzić ze masz przeciwne zdanie.
Więc albo wróć do gimbazy na lekcje z podstaw komunikacji i pisowni albo rozbuduj swoje zdanie ponad 3 słowa i "xD" żeby nie tworzyć
@Python koleś zaczynający pierwszy wpis od "J----i" poucza o netykiecie xD kpisz? A dyskutować to można z kimś na poziomie, a do idiotów pisze się tak jak oni sami piszą do innych. Ciekawi mnie też gdzie naruszyłem wg ciebie podstawy pisowni, bo ja ci to wytknąć mogę w pierwszych zdaniach xD
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
źródło: comment_wFIEAzmZeFjPl1ksvA3234DKX41hhpiC.jpg
Pobierzźródło: comment_kjCCN1yGKJofnX6cy1quVVRB1Npjd6kR.jpg
Pobierz@kubica941: po c--j menelowi jedzenie i woda? Denaturat i fajki jak już.
Przecież widać ze to akcja reklamowa jakiejś firmy produkującej żarcie. Jakbyście wyjechali dalej niż 2km od swojej wsi to byście widzieli pełno takich stanowisk w miastach i przy centrach handlowych. Widywałem takie nie raz przy sieciówkach zoologicznych - ba, nawet nie trzeba było butelki wkładać tylko za darmo się wysypywało.
Ehh jeśli w
Komentarz usunięty przez autora
@Python: Nie dlatego że na demotach tak jest tylko dlatego że w tym dzikim kraju, ludzie na promocję w #lidl podjeżdżali autami parówki przepakowywać do torebek i robić zwroty #januszebiznesu
źródło: comment_v8bR8EvimwQqMwtXl7jsSyvBdq54I9Pt.jpg
Pobierz@kamien23: i masz statystyki mówiące jaki % całej populacji to był żeby dumnie nazywać wszystkich polaków dzikusami?
?
Byłbyś tak miły i pokazał gdzie wysuwam taką tezę? Czy przestaniesz p-------c? xD
Po pierwsze pieniaczu napisałeś "weź tu nie p-----l" sugerując, że moja teza jest niewłaściwa (a mówiła ona o tym, żeby nie traktować patoli jako ogół "polskości"). Skoro nie sprecyzowałeś, zgodnie z podstawową logiką dyskusji można twierdzić ze masz przeciwne zdanie.
Więc albo wróć do gimbazy na lekcje z podstaw komunikacji i pisowni albo rozbuduj swoje zdanie ponad 3 słowa i "xD" żeby nie tworzyć
A dyskutować to można z kimś na poziomie, a do idiotów pisze się tak jak oni sami piszą do innych.
Ciekawi mnie też gdzie naruszyłem wg ciebie podstawy pisowni, bo ja ci to wytknąć mogę w pierwszych zdaniach xD