Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
O k....... umówiłam się na głupią kawę zeby poznac takiego jednego z portalu, wydawał się normalny, nie robił aluzji, gadaliśmy o zainteresowaniach. ale dwa dni przed zrobił sugestię, że chcę go gdzieś "zaciagnąć" pomysłałam, ze to głupi żart. Ale potem poprosił o zdjęcia sylwetki na maila huehuehue. jestem szczupła i mam dobrą figurę, pewnie mysli, ze przyjdzie grubaska, ale tak mnie to zażenowało, że na 90% nie pójdę. No sami powiedzcie co o tym myslicie? :(
Nie miałąm tam zdjęć sylwetki, bo po prostu takich sobie nie robię. I na pewno sobie nie zrobię dla tego bałwana. #podrywajzwykopem #feels #gorzkiezale #tinder #badoo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 21
UwielbianaKaczka: @vasil: @SpaceMonkey: Zdjęcia sylwetki to mi sie kojarzy jak na casting do burdelu. Ja nawet nie zabiegałam o to by się z nim spotkać, sam chciał i teraz kurdę stawia warunki jakbym była panną z roksy i miałą spełniac wymagania. A najśmieszniejsze jest to, że figurę mam bardzo dobrą :D nie idę. Kurdę zwykła kawa a on myśli, że na seks przyjdę, idiota. Poza tym mam napisane w
RadosnyPrzegryw: @vasil: Nawet nie wiesz jakie to żenujące dostac taka prośbę. Mam mu może jeszcze w bieliźnie przesłać. Dźentelmen k......... Jakoś inni o to nie pytali i się nie nacieli bo rzeczywiście chcieli sie ze MNĄ spotkac a nie z moim ciałem. Które nota bene jest bardzo ok
to nawet dla mnie nie jest randka a on nie wiem co sobie ubzdurał.

Zaakceptował: sokytsinolop
@AnonimoweMirkoWyznania ja rozumiem o co Ci chodzi, bo sama nie odpowiadalam nigdy na wiadomości facetów, którzy zaczynali od jakiejś uwagi dotyczącej wyglądu czy komplementu przy dosyć rozbudowanym opisie i zainteresowaniach, do których można się odnieść (miałam tam gry, w które gram, muzykę, która lubię i rzeczy, które robię w wolnym czasie i mnie jaraja, żeby nie było). Miałam wtedy poczucie, że bardziej chodzi im o wygląd niż o to jaka jestem osoba,
@AnonimoweMirkoWyznania:

miej konto na portalu randkowym

dziw się że ludzie patrzą tam na wygląd, nawet gdy chodzi o kawę

dziw się że ktoś ma wątpliwości widząc że masz zdjęcia samej twarzy, to stały trick grubasek

pisz o tym 20 postów i podkreślaj 40 razy że masz świetną figurę, przeżywając co najmniej jakby facet obraził wybitnego polaka Jana Pawła II

jednocześnie twierdź że w sumie wcale ci na tym spotkaniu nie zależało
i bardzo dobrze ze zapytal, bo często umawiasz sie z internetu a w realu +20 kg ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)