Aktywne Wpisy
Kodzirasek +105
Zobaczcie co mi koleżanka napisała.To w końcu chodzi o wygląd faceta czy o to czy jest miły lub nie?Polki mają tak zryty beret social mediami,że już nie ma ratunku… ja często jestem dla niej bezpośredni i pisze wprost,żeby zeszła na ziemię,bo życie to nie film a ta pisze że jestem chamski XD.
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
#rozowepaski #niebieskiepaski #pieklokobiet #pieklomezczyzn #zwiazki #tinder #badoo #hipergamia #blackpill #p0lka #przegryw
Atypical +9
Mirki jak widzicie osobę, która zarabia 4k netto, kupuje za wszystkie oszczędności plus zadłużenie kredytem jakąś hondę Civic TypeR z 2007 roku za 50k, a potem ładuje w nią kolejne 30k też w kredyt czyli felgi, pełne zabezpieczenie antykorozyjne, remont silnika i inne tego typu duperele i naciska mnie żebym zrobił tak samo, tylko poszedł w coś za +100k japońskiego bo przecież mam odłożone. Teraz jeżdżę ha tfu starą audi tt (o
Do tego nie mam w domu ręczników papierowych ani płynu do szyb - to by załatwiło smugi.
Takie coś bym musiał szorować jeszcze ze dwie minuty
mógłbym zwrócić bez problemów, ale po co? Co wstawię w zamian?
@univac
@MarianoaItaliano wrzucam płytę bez garów #!$%@?ą i trochę mniej #!$%@?ą.
Ja mam, dzielę się szczerą opinią tak, aby inni mogli zdecydować, czy taki produkt im się podoba
Mleczko cif, standardowy płyn do szyb i jest spoko. Tyle, że balbym się zostawić stan z pierwszego zdjęcia i przez dwa dni gotować - a na indukcji bym się raczej nie bał.
W starszych modelach były ładniejsze ale nie dało się ich wyjąć do czyszczenia xD
Z przodu z kolei stracili kolejne kilka na panel dotykowy , a chcieli chociaz jedno miejsce na duży gar mieć i wyszło jak wyszło.
W GPC4+2 już jest prawie ładnie rozłożone, ale:
-cena że ło #!$%@?
-rozmiar że ło #!$%@?