Wpis z mikrobloga

@sushim: Tag służy do informowania o dużych promocjach, nie do pytania.
Zawsze za każdym razem nikt nie wie od czego jest ten tag, ale żeby go dać do zawsze masa ludzi.
  • Odpowiedz
@czerwonyziemniak: a kupowałeś? Jak kupujesz na aliexpress na zdjeciach nie ma widocznego logo kupujesz buty i wszystko, tu na zdjęciach jawnie widać logo o to pytam czy nie jest to problem?
  • Odpowiedz
a kupowałeś? Jak kupujesz na aliexpress na zdjeciach nie ma widocznego logo kupujesz buty i wszystko, tu na zdjęciach jawnie widać logo o to pytam czy nie jest to problem?

@sushim: no a czy sprowadzanie podróbek z jakiegokolwiek źródła jest legalne?
  • Odpowiedz
@Winters_III: @sushim:

Urząd Celny opracował sobie teraz całkiem śmieszkowatą zabawę, która polega na tym, że otwierają sobie paczuszkę, wysyłają list i pytają co kupiłeś. Jeżeli wyślesz np. waciki to ci piszą maila, oddzwaniają, odpisują, że sorry, ale w środku buty nike i co to ma być.
To, że w DW chodzą to nic nie znaczy, bo zegarek jest niewielki, nikt nie zagląda do paczuszki zadeklarowanej na dwa dolary
  • Odpowiedz
@Winters_III: nie no pewnie, oni nic ( ͡° ͜ʖ ͡°) przedstawiciel handlowy danego producenta obuwia może już zrobić. Chyba, że nikogo nie wezmą, nie czytają grup facebookowych i nie wiedzą, że z Chin to tylko same podróbki ida.
  • Odpowiedz
@alilovepl: zgadzam sie ale jakim cudem ja mam wiedziec ze to podróbka? ;] Przecież nie mam takiej wiedzy na aukcji pisało ze buty convers to kupiłem i tyle ;] Co najwyżej mogą to zwrócić do sprzedawcy, no i co innego jakbym np. zakupil 20 sztuk, ale nie jedna ;] Nie ma co sie przejmowac takimi rzeczami ;] Jak myslicie?
  • Odpowiedz