Aktywne Wpisy
grexo +23
Co drugie auto uszkodzone przez ich ładowanie. Jak budda wyjdzie to się nie wypłacą przez 5 lat, chyba nie mają pojęcia ile kosztuje naprawa takich furek, nawet nie wiedzieli że te samochody mają funkcję podnoszenia podwozia do załadunku xD
#budda
#budda
źródło: 361214844643-kolejne-auta-od-buddy-sa-wywozone-lawetami
Pobierz
Megasuper +3
#budda prawda jest taka że więzienie mu raczej nie grozi jeśli nie był karany. Nikogo nie zabił. Sporo kasy zabezpieczyli więc na VAT będzie chyba

10. Wyślij ją promotorowi do sprawdzenia
11. Inni otrzymują poprawki do zrobienia a Ty nie
100. Przypomnij się promotorowi
101. Dostań zjeby, że przypominanie o takich rzeczach jest nie na miejscu
110. Chciej się zabić
#feels #studbaza #j--------e #studia #zalesie #polibuda
111.
1110. Zrozum, że to nie będzie łatwa obrona.
1111. Załóż czapkę uszankę i obiecaj sobie,że dowódcy w wojsku nie będziesz robił takich numerów.
11110. W sumie nie wiedz, jak się odlicza binarnie, ale c--j, fajnie jest.
skoro wszystko jest w porządku, to chyba powinien napisać że nie ma zastrzeżeń na razie i żebyś kontynuował
Komentarz usunięty przez autora
@Nutaharion: prmotor debil albo mało dyplomatycznie sformułowałeś pytanie. Ja na kilka dni przed obroną nie miałem wpisu za jedną pracę, mimo że kilka tygodni wcześniej wysłałem prowadzącemu. Nie przyznał się ale zwyczajnie zapomniał. Musiałem się dopominać. Potem był w komisji egzaminacyjnej mojej obrony ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jeszcze się spóźnił jak większość z komisji
@sreberkotakie: terminy gonią wiec wiadomo, że się stresuję
@hard1: i ja też cieszę się, że koniec jest bliski :)
serio? któryś student/uczelnia serio tym się przejmuje na ostatnim roku? Ja zamiast w czerwcu, broniłem się w grudniu. terminy wszystkie poszły w p---u, praca 'sie nie chciała napisać' bo za bogaty temat, promotor co rusz na jakieś sympozja jeździł, a pani z dziekanatu nigdy nie była tak miła jak przed złożeniem pracy.
więcej luzu, to są studia a nie plany ataku nukleranego ( ͡° ͜ʖ ͡
Większość osób, już po magisterskich, mówi, że to jest dobry sposób na posiadanie