Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
![pomidorki_koktajlowe](https://wykop.pl/cdn/c3397992/pomidorki_koktajlowe_8W7lViG8EN,q60.jpg)
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
![pomidorki_koktajlowe - SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/236e3891fb091a4c3613ce32718e7655a27e7aed43be00c6343c27f8f46b9535,w150.jpg?author=pomidorki_koktajlowe&auth=be1a36594676c1c13dcbce280276e72d)
Tylko tu nie chodzi o to, jak kto "lubi', tylko jak przyrzadzic to zeby zachowalo smak i jakość. To tak jakbyście się wykłócali, że jak ktoś lubi jeść surowe ziemniaki to niech je!!!!!!!1111 jego wola!!!!!
Owszem, moze jesc, ale mija sie to z celem bo ziemniak traci na jakosci i to ogolnie slaby pomysl
Juz wyzej ludzie pisali normalnie - ze wolowine latwo przeciagnac i zrobic z niej
Jacy smakosze? Przecież podałem przykład z ziemniakami, nie wiem, zamien sobie to na nieugotowany ryż, spalona pizze.
Tu juz nawet nie chodzi o jakies wybitne super hiper walory smakowe, ale o to, ze to po prostu bedzie gumowe.
I owszem można żuć kawałek mięsa niczym orbit, ale dlaczego? Czy o spalonym daniu tez powiesz, ze
Bo jak komuś smakuje suchy stek z gównem to żaden #!$%@? nie ma prawa mu mówić, ze jest inaczej #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czarny1337: No nie wiem, ty?
Wysuwam z tego prosty wniosek że im bardziej stek przesunięty w stronę well done tym gorszy smakowo i jakościowo. Popraw mnie, jeśli błędnie to odczytałem.
Ilu znasz
@jokefake: Jak zamówisz dobrze wysmażony, to ci mogą wcisnąć najgorszy kawałek jaki im zalega w zamrażarniku, bo i tak się nie połapiesz. Podobnie może być z wysokogatunkową whiskey zamawianą do coli...
@jokefake: To ma większy sens, bo się odwołuje do jakichś moralnych standardów, a ból dupy o wysmażone jedzenie, to poziom "nie, bo sam jesteś głupi".
Co do tłuszczu to nie miałem okazji jeść tego japońskiego mięsa, ale w normalnych stekach (t bone) tłuszcz tworzy grubą warstwę której ja nie jem, nie wiem czy ktoś je to jako 'nośnik smaku' ;)
Oatatnio miałem okazję jeść t bone z wołowiny chianti (tzw stek Fiorentina)- gdyby coś takiego było well