Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
KrzysiekBee +3
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.0% (280)
- Nie 85.0% (1590)
#dieta #gownowpis
Powoli dopracowuje sobie różne przepisy - trzeba chwili czasu żeby się przestawić na nowe warunki. Muszę niestety też kontrolować swój budżet, a niestety zdrowe i wysokokaloryczne jedzenie kosztuje.
To masło migdałowe widzę, że ma bardzo fajny skład ale cena oscylująca w okolicach 100zł/kg to dla mnie za dużo.
No i przydałoby się więcej posiłków bo mam tendencję do zamykania się w trzech.
Za owsianką nie przepadam bo mnie zamula - wolę wymieszać sparzone płatki z jajkiem albo bananem, mąką pełnoziarnistą i jakimiś orzechami (czasem idzie też trochę jogurtu lub twarogu) i usmażyć. Nawet dobre to jest i ma sensowny skład.
Nad masłem orzechowym faktycznie pomyślę - z jakimś pieczywem razowym powinno to dać szybki i banalnie prosty posiłek.
Twaróg widzę, że jest świetny pod względem składu ale muszę z nim uważać bo