Aktywne Wpisy
dancop +97
Nad ranem zmarła moja żonka @xxMartaxx
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...
Była najinteligentniejszą osobą, jaką znałem. Nie dorastam jej do pięt. Byliśmy razem 28 lat. Nie wiem co ze sobą zrobić... i nie, nie zamierzam strzelić Magika. Ale nie mam pojęcia jaki to ma sens, po co w ogóle wstawać rano...

Czym mogę posmarować bułkę, jeśli nie mam masła, majonezu ani serka topionego? :( #pytaniedoeksperta #gastronomia

Wymyśliłem sobie nowe zajęcie na ten rok: co tydzień będę wrzucał jedno #timelapse owe ujęcie na YT i mój blog. Coś nowego, coś czego zawsze chciałem spróbować, ale nie było okazji itp. Pierwsze tutaj - aerial timelapse: https://www.youtube.com/watch?v=YSRmwpUWANw
#drony #dron #filmowanie #filmmaking #blog #bielskobiala
Komentarz usunięty przez autora
@PiotrokeJ: to ujęcie to przyspieszone video (więc nie w 100% prawdziwy timelapse). Na blogu się żaliłem, że minimalny interwał to 5sek dla Phantoma 3, ale to wciąż za długo. Korzystam z oryginalnej apki DJI jedynie. Video przyśpieszone 4x, więc czas wykonania ujęcia dość krótki ;)
I faktycznie 5 sekund to zbyt długo, nie byłoby takiego efektu jak u Ciebie