Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Do testu użyłem:
Nowy odkurzacz zelmer
Płatki kosmetyczne bebeauty
Po założeniu płatka na końcówkę odkurzacza trzymałem go ręcznie. Odkurzacz na full. Czas trwania 30 sekund. Test wykonany na 11 piętrze.
Raz na podwójnej warstwie, raz pojedyncza. Na zdjęciu widoczna jest warstwa zewnętrzna płatka.
Taguje #czestochowa #gorzkiezale #test #ekologia #alarmsmogowy
A co do maski, to wczoraj zaopatrzyłem się w jednorazową maskę budowlaną o filtrze FPP2. Nie wiem, czy jest perfekcyjna, ale jest tania i na pewno coś tam zatrzymuje (skoro wacik
@CegielniaPL: dokładnie tak jak piszesz. Chciałem sprawdzić czy dwie warstwy płatków coś dają więcej albo tylko zatrzymują część powietrza.
Postaram się do końca miesiąca przeprowadzać testy codziennie i wrzucać na wykop wraz z pomiarami ze stacji